NUFFNANG

FOLLOW ME

Baru aku tauuu :D

Friday, November 19, 2010 2 Comments A+ a-


Oke..
Setelah 5 hari Baby Fariz lihat dunia ini
Ini adalah hasil kajian pandang dan dengar aku
terhadap
mangsa
bernama
B a B y F a r I z

ahaha

Baby Fariz tidak suka tido dalam gelap.
Bila gelap, dia akan bukak mate
[ perangai ni, adalah copy paste dari perangai abang apiz, sungguh tersiksa akuuu nak tido dlm terang ngangangan ]

Baby Fariz menyusu dengan banyak.
Normal baby, 4 jam sekali akan bangun dan minum,
My Baby, 2 jam sekali bangun n minum.........
[ yang lain aku tatau ]

Baby Fariz dan mula memberikan respon bila kita agah - agah dier..
Masa time abang apiz dulu, agak lambat responnya..:)

Hasil kajian akuu lah kan.....
Time preggy Apiz, aku tak minum susu2 anmum ke hape.......
Time preggy Fariz ni laaaaaaa baru nak minum -materna
Baik tok baby dan perkembangan otak si manja.. walalhhhhhhh.. cam iklan lak :D

Mungkin sebab tu Baby Fariz ni punya perkembangan agak cepat...
Wallahualam....................