NUFFNANG

FOLLOW ME

Award yang Seken =))

Friday, November 19, 2010 4 Comments A+ a-


Thanx to MAA
coz hadiahkan ai dis AWARD.
INTERESTING kah belog ai?
Huhu.. korang yang menilai, ai terima jek.. (ngeeeeee) Thanx again darl
Oke.. sila la singgah ke belog Maa untuk menskodeng belog beliau kay.. sambil tu folow-folow lah... ('',)

Seperti biasa, bila da dapat award, HARUSLAH menjawab soklan cepu mas kay...
ai polow ........ [ siaplaaa sape yang nak ai tag niehhh ]

#1 syazmaa.blogspot.com di mata kalian.
$$ Jawapan ai := Belog yang simple, interesting.. full of info about ur son n
famili.. ai loike .......

#2 name blog anda dan kenape anda letak name itu..
$$ Jawapan ai := Al-Kisahnya.. sebab macam-macam KISAH ada dalam ni.. =p

#3 name URL blog anda dan dari mane datangnya idea tu...
$$ Jawapan ai := lurveslivestorys * sebab ?
lurves - cinta , lives - Hidup .. Kisah hidup .. ala-ala diary harian

#4 apekah kaedah dalam penulisan blog anda
$$ Jawapan ai := Suka ati, cacamarba, kenkadang menamakan diri ai, aku...
ikut mood gakkk

#5 apa perasaan anda bila tengok blog org chantek & menarik sedangkan blog anda tidak (kadang-kdang blog sendiri menarik tapi merendah diri )
$$ Jawapan ai := Tader rase pape.. sebab menulis sebenarnya tok diri sendiri..
Klu ada yang sudi mempolow, bace dan komen, da seronok!
inikan plak dapat award .. heheh

#6 bilakah blog anda diwujudkan
$$ Jawapan ai := Sebenarnya awal tahun 2009.. tapi belog bersawang.. skang xtif

#7 siapakah org pertama yg tahu dan menjadi follower blog anda
$$ Jawapan ai := Secara jujurnya : diri ai sendiri... yang lain x ingat laaaa :D

#8 Sila tag 5 pemblogger yang kreatif kay

Blogger bertuah pertama : KAK MAI
Blogger bertuah kedua : KAK SHERRY BOWLING ('',)
Blogger bertuah ketiga : CIKPUAN NANIE
Blogger bertuah keempat : CIKPUAN IEKAH MOKRI

Blogger bertuah kelima : NURUL NADIAH MOM TO BE


Korang... jawab soklan-soklan ni kay :- sesi deraan bermulaaaaa ahakzz

#1 lurveeslivestorys.blogspot.com di mata kalian.

#2 name blog anda dan kenape anda letak name itu..

#3 name URL blog anda dan dari mane datangnya idea tu...

#4 apekah kaedah dalam penulisan blog anda

#5 apa perasaan anda bila tengok blog org chantek & menarik sedangkan blog anda tidak (kadang-kdang blog sendiri menarik tapi merendah diri )

#6 bilakah blog anda diwujudkan

#7 siapakah org pertama yg tahu dan menjadi follower blog anda

#8 sila tag 5 org lain untk menerima anugerah dan pas kan syarat syarat ini...


= Sudi- sudikanlah TERIMA yer wahai pemblogger .. =

4 comments

Write comments
IEKAH MOKRI
AUTHOR
November 21, 2010 at 10:03 PM delete

TQ,........Sweetnyer dpt award ni

Reply
avatar
Mayiskandar
AUTHOR
November 22, 2010 at 10:38 AM delete

tenkiu...tenkiu...akak dah amik:)

Reply
avatar
November 22, 2010 at 2:16 PM delete

Iekah : hehehe, terima kay :)

Kak Mai : welcome2....

Reply
avatar
November 25, 2010 at 2:27 PM delete

maceh akk...nk kena jwb soalan gak ke ni??

Reply
avatar