NUFFNANG

FOLLOW ME

TukaQ citer!!

Saturday, October 23, 2010 0 Comments A+ a-

Ada cerita sebelum berjaya menengok wayang semalam..
Si apiz wat hal..
Dia ngantokz.. ikut aku g opis , tapi tak tido petang.......
Pastu otw g Seremban 2 tu..dia tido....kebetulan i-way jem....ada kemalangan kat laluan menghala ke KL... teruk juge jem nyer.
Rakyat Malaysia memang prihatin weh.... laluan sebelah yang x-siden... laluan ke seremban yang jem tak ingatttttt sampai berlaku la kemalangan 'ciom bontot kete' lainnnnn sebab nak tengok sape eksiden...? teruk ke? .....huhuhuhu .....

Aku? menahannnnn weiiiiiii nak g toilet... klu aku cakap ngan en hasben nak g toilet pun.celah mana dia nak benti? .. so......aku duk dediam jekkkkk.. layan laguuuuuu walhalllll da rase nak pecah da prot aku...nasib baik masa tu baby tak tendang..klu tak?......... lu pk la sendiri.. hiks

** Okey.. sampai TGV ... muka apiz monyok gile nie.. cam cekodok.. hahahah
Aku tanya dia...appiz nak tengok tak citer ni? * dia geleng! , apiz nak popcorn tak? * dia geleng... sabo jek la aku....

pastu tanya dia... *** at dis time aku da menyirap daaaa ... : ...... apiz nak ape? ...dia leh kata * NAK BALIK TIDO!!!!!!!!! * ........ eeeeeeeeeeee.geramnya akuuuu... tros tarik tangan dia n bawa g toilet n basuh muke n basuh kepala otak dia sekali.... ('',) .....

pastu der senyap jek... en.hasben pun da senyap.. SPOIL btol la si kudin nie.eee aish...
lepas amik a few times... layan borak.. Alhamdullillah, da oke * aku rasa apiz weng la masa tue.. aish.. pastu kitorang ponnn sambung PLAN nonton wayang bertiga..... =)

To Apiz : len kali plz jaga ati mama n papa yea.. da la mama n papa penat baru balik keje.. awak buat camtu pulak.. nasib baik awak tak kena ......... ('',) .... mama papa da plan ni seminggu lebey awal tok awak.. nak suprisekan awak.. nak hepikan awak.. sebab last week marah awak kan.... huhuh ... pls don't do that again kay dear..

Next wiks exam akhir tahun kan?...Good Luck


Okeh.... klu pasan entry sebelum² ni, ai da plan nak bawa my dea son nonton citer katun kannnnn... sampai TGV seremban, tgk list citer tado lakkk citer katun itew... yang banyak citer 18sx .. huiiiiiii.. x boleh.....

Citer yang U adolah citer ^^^ ....... Cuti Cuti Cinta . ♥ Lakonan NOra Danish dan Farid Kamil.
Okeylah citer dier not bad. Ringan, lawak dan takder la macam citer bodoh.... sesuai ditonton seisi kuarga.. ('',)

Okeh..... tiket we ouls jam 9.30 ... sebelum tu jenjalan dulu level G makan² ...lapo seyyy

******************************************************************************************************