NUFFNANG

FOLLOW ME

Tingkatkan Trafiic Use BackLinK

Thursday, October 07, 2010 0 Comments A+ a-

Thanx to Puan Emma, Sebab share info..
U ouls tanak try kew?
Saje² try.. tader kos pung kan? ........

Tipsnya adalah seperti dibawah. Tips ni pun dapat dari page
myvitrd. Thank you untuk tips yang menarik ni.Jom kita ramai-ramai blogger-blogger cuba trick kat bawah ni.

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.

2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.



1.
Bila Aku Menulis Blog
2.
~ApekpunyaBlog~
3.
My Big Family & Friends
4.
ABCMILO
5.
matdin (orang paling terkenal hehe…)
6.
http://inblog2share.blogspot.com/
7.
tengku nizam
8.
mizz shizu
9.
Me & Myself V3
10.
Blog Hanz
11.
myvitrd
12.
KL Urbanite
13.
...something about us...
14.
~ Emma ~ (ni kawan shaye :D)
15 ♥ Azura Nazura ♥ ( ni shaye)


PERATURAN!!!
1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.



2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.


3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).


4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:


Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Jom Kita sama² Try
Selamat mencuba!!!


***Ingat…jangan menipu…tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat trafic yang banyak…