FOLLOW ME

October 17, 2010

Merapu² juge...... tapi da naik Muak ;)

Adakalanya kemerapuan boleh menghilangkan stress
Adakalanya kemerapuan menimbulkan stress :P
camner tu?

Hurm...
Kadang² da rasa macam malas nak hapdate fesbuk.
Walhal kita bukan update pasal kita makan ke, tido ke, menu ke.... ape ke..
Update pun ttg apa yg kita rasa la eh.....like about my son, xtvt nonton tb, bola, boling, wedding, sharing info.......

Tapi yang tukang reply tu kenkadang reply benda bukan² yang tak sepatutnya.
Bila tak reply kang............ kata pulak.....hurmmm ('',)

n ada juga yang masuk kategori warga mas yang rajin benor komen fesbuk ni.....ahaks.... muleh²......bukan tak muleh..... tapi jangan merapu sangatlah..... maleh da nak reply.. klu rase tatau mau komen ape..... better LIKE je oke? mekaseyyyyyy

Serius sangat......mood berFB suda kureng like emma said.....nak majok....klu dulu ada la one of my pren ni kata ai 5 minit sekali hapdate.......ceh :\ .......mana ade lima minit sekali! ... ekeke.. n now... sehari sekali pun maleh.....Kecuali time ngantOkz gile, time duty kaunter ....... yang tu nak merapu......merapulah...sebab aku ada banyak masa Free ..........

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design