FOLLOW ME

October 14, 2010

Malam la time skodeng ...

S K O D E N G ?

heeeeee.. skodeng belog kengkawan....
time ni la klu nak mengomen, membaca, gelak, dapat info sumenyer
plus menghapdate belog sendiri...... eekekek ('',)

Ada yang aku berkesempatan tok singgah..
Ada yang bercerita tentang Nuffnang
Ada yang bercerita tentang exam
Ada yang cerita tentang demam
Ada yang cerita tentang beday anak
Ada yang sedang tension
Ada yang lepas geram
Ada yang melaporkan kesihatan diri
Ada yang bercerita tentang xtvt esok

Aku?...... nak story ikut suka ati jari aku jek....... ahaks
Aku nak membuat kenyataan komen kat belog engkorang..
malam ni agak rajin.... ♪♫♪♫♀
Tapi.......

^^^^^
^^^^
^^^
^^
^

Lappy aku gilewwww .........
Cisdel tol la.....
Tenet lembab tahap cipanzi oke
Amat² menguji kesabaran aku............. (&^%^$^_)!!
Hurm..... Jadinya....
sempat aku membaca aje entry engkorang.....
Macam² gaya penulisan eh?... bagos²
Curahkan idea anda disini....
sekurang-kurangnya kita tak ngumpatttt oranggg ...
sekurang-kurangnya beban da lepas bebas sketttt =D

Selamat merapu yer genk.......


Sok Jumaat
Hari yang dinanti sume
Sebab?
Hari last keje...
Hari pembentangan bajet kat Parlimen... ♪♫♫♫♪......
Hope ada 'sesuatu' tok kite ♥

Insya'Allah

2 comments:

Mayiskandar said...

hehe...tula...blog la tempat utk merapu...melepas perasaan...ect...

♥ azura wif lurvee ♥♥ said...

hehe. nak klik LIKE.. mauauaua
tapi susah juga
kita luah kat sini, ada jugak yang terasa.nasib la labuuuuuu

kita tak mension nameee

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design