NUFFNANG

FOLLOW ME

Low........Low.....Low.........

Monday, October 11, 2010 2 Comments A+ a-

Ini mungkin entry yang ke-LAST sebellum saye merehatkan diri seketika.
Bermacam² benda bermain di fikiran skang.
Sedey + Takot + Terguris + Ape lagi eks? +
Tapi tak banyak yang hepi pun Yang hepinya datang pun daripada anakanda dan kekanda tercinta. Alhamdullillah.

Hanya meminta kalian memafkan salah silap, terkasar bahasa, terKATA, terKUTUK di umah luahan rasa ni. Tatau kenapa ghase camni. * Mode tetiba sayuuuuu =((

Hari ini On Mc .. demam tak kebah² start selasa ritu... Balik dari cek-up tadi... makan ubat then kepengsanan.... ('',) .......
Makan tengahari pun tak lagi.. perut stil rase penuh.. pagi tadi da makan nasi goreng ayam.. ngedate japs ngan en.somi sebelum ke klinik..

So.. mengharapkan u all memaafkan yer apa saje salah silap aku kat engkorang. Even sengaja, atau tak sengaja.. Yang sakitkan ati aku tu.. lama da aku maafkan...tapi tidak sesekali aku lupakan.......

Kita wajib memafkan kesilapan dan kesalahan orang pada kita, tappi janganlah kita alpa.. agar ianya menjadi pengajaran buat kita dalam menjalani liku² hidup ini. -

D O A K A N # S A Y A # Y E R #

2 comments

Write comments
~emma~
AUTHOR
October 11, 2010 at 4:29 PM delete

wei knp nie..??
ko bile due..pape rojer aku ekk.. ♥

Reply
avatar
October 12, 2010 at 8:38 AM delete

emma, tader pape aa.. biasala.. mom to be... mental tak bape nak centre.. wakaka.. just doa yang terbaek jek eh

Reply
avatar