FOLLOW ME

October 2, 2010

* Kau masih family *

Even kau buat macam²
Kau tipu aku
Kau kencing aku
Kau putar alam belakang aku
Aku still anggap kau masih lagi famili aku

Kalau kau susah
# Kau carilah aku
Kalau kau perlukan $$
# Jika ada, aku bagi
Kalau kau perlukan top-up tipon
# kau ask la a top up. Insya'Allah the answer is YES

Aku takkan buang kau
Kau masih dan tetap adik aku
Air dicincang takkan putus kan
Aku faham sangat nape kau jadi macam tu
Aku takkan tambah beban kau
Aku takkan susahkan fikiran kau lagi

Kalau dah 'mereka' tak nak terima kau
Kau jangan ingat aku pun camtu
Aku ni spesis lain dari lain
Aku ni jenis fk apa situasi orang
Bukan main taram wat conclusion sendiri

Aku kenal 'derang' .. dan aku kenal kau
Dedua pihak aku sayang
Cuma skang aku nak nampak aku ni seolah² atas pagar
Tidak menyokong mana².

Kalo ader pape.. Contact aku
Miskol suda. Aku kol balik. Ape de hal.. aku pakai bil okeh!

Cuma aku nak buat pesanan sket #
* Kau makan ubat as doc suggest
* Kau jaga keje kau
* Kau jaga kesihatan kau
* Kau jangan tunjuk yang kau tu terlalu mengharap orang tok bantu kau
* Buktikan kau boleh berdikari with-out them
* Kau pun tak suka orang ungkit² kan? So... buat yang 'The best" untuk life kau

Aku sentiasa mendoakan kau Ok.. xoxo :D

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design