FOLLOW ME

October 1, 2010

Fever AGAIN ???

My Son Got Fever malam tadi.
So.. Haruslah mamanya ini bertukar status dan jawatan sepanjang malam tadi, menjadi Nurse peribadi kepada anak mama.
Mama teman apiz tido, mama tidak tido sampai jam 4.30 pagi. Mama pastikan towel sentiasa lekapp di kepala dan badan anak mama nie.

Sejarah membuktikan, sekiranya anakku ini demam, suhu badan beliau akan turun naek macam roller coster. Itu yang merisaukan aku sebagai mama. Jadi, haruslah setandbai termometer di rumah. Penah 1 ketika suhu badan naik sampai 48. Dan aku rendam dia dalam ais.. sorri sayang.. mama tahu apiz sejuk sangat masa tu, tapi.. itu adalah tindakan terbaik sebelum jadi benda yang lebih buruk ('',) ..

Alhamdullillah, pagi ini agak kurang demamnya. Cuma batuk dan selsema datang 1 pakej. Ahaks.. Biasalah.. kalo budak demam.. sepakej senang nak handle.. Tapi Alhamdullillah, my son bila demam, tak banyak kerenah. Senyap je, baring je.. sampai kita plak naik risau.. Oke ke budak ni? =D

* Petang nanti mama dan papa bawa apiz ke klinik yang apiz suka ubat dier tu yea.. mana eh? Oooo Klinik Lita Alis @ Bangi.. Mesti korang heran.. dok Nilai, Panel Bangi.. *_*
Pada haku, biarlah jauh sket, biarlah bayar sket asalkan Berbaloi² ....

Get Well Soon My Dear Heart ♥

* Dan sekarang saya rase sangat nganToks. Akibat tido cuma 1 jam 1/2 saje.. Ikutkan hati takmo keje.. Pk Pk balik.. hari ini 1 haribulan.. semua statistik dan report mau dihantar.. so.. haku gagahkan juge.. Dan dikala menaip isi belog ini, kepala haku sangat feninnn lalat dan mata hampir tertutup.. huhuhu

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design