NUFFNANG

FOLLOW ME

Famili Day En.Hasbeng ('',)

Saturday, October 30, 2010 0 Comments A+ a-

Siyes! After 10 years keje..
Ni la fes time opis dier wat femili day..
Kalo 10 tahun dulu buat femili day..
Mungkin hanya 4-5 famili jew :D

Opis aku?
Woooooooo .. lagi Gedebannn ...
Tiap² tahun buat..
Aku jek tak juin..
Sebab tak nak hipokrit
Klu tak akrab, biar nampak tak akrab
Jangan purak² nampak akrab.
Sekian, mekaseyy

Oke.. Family day en.somi diadakan dekat Pavilion tempat keje je
Bayar pun 15 hengget je
hehe .. =p
Time² da sarat ni, membilang hari.. lagi 20 hari..
klu dekat, leh la aku polow.....
Klu jauh....polow kem salam jek laaa =D

The menu is simple.. tapi 'gile kenyang' oke......
Mungkin sebab perut aku da tader 'space '

Pagi : Nasi lemak Bungkus @ Nasi lemak hidang..
Sape nak letak nasi lebih.. sila amik yang hidang.. ngeeeeeeee
Aku? .. makan 1 bungkus nasi lemak je.. + teh O...

Tgh : Nasi Ayam. (nasi ayam pun tapauu ) bawak balik... sebab
Da kenyang gilew makan menu' BAKAR' ..
Ada kambeng panggang ... (ni keje en.somi, en.ramzi, en.ayie, en.norman , en.faidzil ) dan
beberapa orang yang tak aku tau name...... :D, ada ayam bakar... (aku makan 4 ketuiii ,
sume part isi...huhu cicah kuah black pepper ) ... wallah!! ..... , ada udang bakar, sutung
bakar, sutung bakar, hot dog bakar......ngeeeeeeeeeeeee.....

Sukan : Apiz masuk sukaneka tue.....aku? tolong sapot jek la.. :D tak larat mak nak kesana kesini
Da la si apiz pakai baju gunners name 'Arshavin' ......hehe, acara sipak bola.. 3 goal
masuk streeettttttt daripada 5 kali peluang... BAGOSSSSSS!!
Then apin masuk acara baling bola ke botol air.. ala-ala boling...
Pun die menang.. okelah tu.. Klu mak pak men boling, anak baling hampeh...... tak
kena.. memang ko nak kena.. hak hak hak.....
Pastu apiz main rebut 'kon' . tere anak mama.. daripada 10 orang, u masuk final 4 :D

Gift : Dapatla hadiah set cawan.. aku tatau itu adalah cabutan bertuah or gift kehadiran..
Rasanya sume dapat.. bezanya hadiah besar n kecik jek la.. maseh eh? Bertambah lagi set
gelas aku.. :D
Papa dapat juga hadiah beday.. Bagi sume staf yang lahir dari bulan 5 - 12.
Dapatlah frame ayat Quran.. Bertambah lagi 1 hiasan kat umah aku... =P
Apiz?.. dua game yang dia juin tadi, dapatlah 1 set pensil kaler, dan pensil box. Oke la tu.

Balik tadi jam 2 petang. Sume kepengsanan...... Pix.. later i will uploads ..:D
Bolehla join xtvt nie.. lokasi dekat, sume pun peramah.. bila lagi nak suai kenal kan? :D