FOLLOW ME

October 30, 2010

Famili Day En.Hasbeng ('',)

Siyes! After 10 years keje..
Ni la fes time opis dier wat femili day..
Kalo 10 tahun dulu buat femili day..
Mungkin hanya 4-5 famili jew :D

Opis aku?
Woooooooo .. lagi Gedebannn ...
Tiap² tahun buat..
Aku jek tak juin..
Sebab tak nak hipokrit
Klu tak akrab, biar nampak tak akrab
Jangan purak² nampak akrab.
Sekian, mekaseyy

Oke.. Family day en.somi diadakan dekat Pavilion tempat keje je
Bayar pun 15 hengget je
hehe .. =p
Time² da sarat ni, membilang hari.. lagi 20 hari..
klu dekat, leh la aku polow.....
Klu jauh....polow kem salam jek laaa =D

The menu is simple.. tapi 'gile kenyang' oke......
Mungkin sebab perut aku da tader 'space '

Pagi : Nasi lemak Bungkus @ Nasi lemak hidang..
Sape nak letak nasi lebih.. sila amik yang hidang.. ngeeeeeeee
Aku? .. makan 1 bungkus nasi lemak je.. + teh O...

Tgh : Nasi Ayam. (nasi ayam pun tapauu ) bawak balik... sebab
Da kenyang gilew makan menu' BAKAR' ..
Ada kambeng panggang ... (ni keje en.somi, en.ramzi, en.ayie, en.norman , en.faidzil ) dan
beberapa orang yang tak aku tau name...... :D, ada ayam bakar... (aku makan 4 ketuiii ,
sume part isi...huhu cicah kuah black pepper ) ... wallah!! ..... , ada udang bakar, sutung
bakar, sutung bakar, hot dog bakar......ngeeeeeeeeeeeee.....

Sukan : Apiz masuk sukaneka tue.....aku? tolong sapot jek la.. :D tak larat mak nak kesana kesini
Da la si apiz pakai baju gunners name 'Arshavin' ......hehe, acara sipak bola.. 3 goal
masuk streeettttttt daripada 5 kali peluang... BAGOSSSSSS!!
Then apin masuk acara baling bola ke botol air.. ala-ala boling...
Pun die menang.. okelah tu.. Klu mak pak men boling, anak baling hampeh...... tak
kena.. memang ko nak kena.. hak hak hak.....
Pastu apiz main rebut 'kon' . tere anak mama.. daripada 10 orang, u masuk final 4 :D

Gift : Dapatla hadiah set cawan.. aku tatau itu adalah cabutan bertuah or gift kehadiran..
Rasanya sume dapat.. bezanya hadiah besar n kecik jek la.. maseh eh? Bertambah lagi set
gelas aku.. :D
Papa dapat juga hadiah beday.. Bagi sume staf yang lahir dari bulan 5 - 12.
Dapatlah frame ayat Quran.. Bertambah lagi 1 hiasan kat umah aku... =P
Apiz?.. dua game yang dia juin tadi, dapatlah 1 set pensil kaler, dan pensil box. Oke la tu.

Balik tadi jam 2 petang. Sume kepengsanan...... Pix.. later i will uploads ..:D
Bolehla join xtvt nie.. lokasi dekat, sume pun peramah.. bila lagi nak suai kenal kan? :D

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design