NUFFNANG

FOLLOW ME

Duit Lagi ..

Monday, October 04, 2010 0 Comments A+ a-


Urm. bukan nak citer tentang BULAN ni.. tapi MINGGU ni.

Semuanya nakkan duit minggu ini.
Jumlahnya memangla tak banyak... RM 10 a.k.a SEPULUH jew..
tapi kalo 3-4 event RM 10 = RM40 Oooo..
memacam ley buat dengan RM40.00 itue.

Bukan nak berkira, tapiiiii macam tak berbaloi. Lainlah kalo kita nak share atas kerelaan sendiri.. kita rela sebab :=

# seronok
# bila seronok, datang IKHLAS
# bila ikhlas, kita pun tak kisah nak berbelanja..
# Kan? Kan? Kan? .. tak btoi? =D

Minggu ini saje ada 3 event yg perlukan ai sumbang $$$

$ Jamuan raye unit ai...
ni takpelah....yang ni, ai dan my staf yang plan.. kami da plan 2 minggu lebey awal.
so, my staf leh bajet² dulu.. mana yang laki bini.. bawak² bincang dulu..
* Sukatila yea..

$ Jamuan makan raya ringan² team Bowling Street Fighter (Team Ligabumi)
yang ni pun ai oke je.. sebab nama pun makan ringan². SO. oke jek kalo nak bawa kek, or
kerepek.. jumlah $$$ nyer bagi 8 player.. taderlah besar sangat pun...

$ Jamuan raya U
Baru dapat tahu petang tadi. Jabatan nak kolek RM10 seorang. Menu Opis ....... tanak join boleh? ai tak makan sangat pong... lagipun, tak pegi kot jamuan raya tuh...coz ai tak larat.
ai tanya je.... ('',) ........
$ RM10 tok ...... mcm mahal eh?....camner kalo orang tu x makan menda tue? .. macam my frens said tadi?.... kalo x bayar kang kena Banned kedekut laks.. tapi Like ai said b4 .. klu kita suke majlis tu, kita akan jadi ikhlas seikhlasnya......so. fklah yea.. ('',)

Tidak membantah dan tidak menyokong...