NUFFNANG

FOLLOW ME

DOAKAN KESIHATAN ' GREEN APPLE & BABY '

Tuesday, October 12, 2010 0 Comments A+ a-

Tak kuasa lah nak nyuruk ke hape..
Rasanya da calm down.. :

Urm..
Terbace blog GREEN APPLE @ KAK DI @ DIANA ISHAK ..
Salah seorang blogger yang Funny, Serious, n ada ciri² tersendiri dalam berblogger dan menyampaikan maksud penyampaian beliau.
Walaupun kadangkala nampak more to merepek pasal idup beliau, keje beliau, anak beliau si Redza, En.suami dan famili, aku suke mengintai tiap kali new update Kak D.

Agak terkejut.. semalam Kak D warded, kandungan 7 bulan. Kat spital Serdang. Dalam keadaan yang tak bape nak stabil pun Kak D masih sempat menghapdate belog beliau dengan memaklumkan keadaan terkini beliau semalam.. dengan mengin-form yang beliau kena injettt yang terasa saketttt sangat.. aduhai.... kenot imagine la kak D.. =)

Bertambah terkejut membaca komen ni "ANON" terhadap Kak D dan dibalas oleh En.Wan.. Dalam keadaan macam ni pun masih ada orang yang bersikap demikian, patut beliau mendoakan keselamatan dan kesejahteraan Kak D dan Bayi dalam kandungan.

Saya yang juga preggy 8 month 3 days ni pun bermacam² rase dah. Urm.. Saya mohon rakan² blogger yang lain, yang membace entry ini khas buat idola blogger saya.. Sis Diana Ishak.. agar mendoakan keselamatan, kesihatan dan kesejahteraan bayi dan ibu. Insya'Allah.
Tabahlah menghadapi ujian kecil daripada Allah.

Terlalu ramai yang lebih sayangkan Kak D. Abaikan je si 'Anon' tu..
Salam sayang. ('',)