NUFFNANG

FOLLOW ME

Diari Hari Ini ('',)

Sunday, October 03, 2010 0 Comments A+ a-

Aktiviti Ahad (3 Oktober 2010 ) kami bermula sekitar jam 2.30 petang.
Plan yang dah ado lam pale :
# Ke rumah pengantin En.Ali Zahran di Semenyih
# Teman Encik suami training boling @ Megalanes
# Sesi luahan rindu atok nenek di warta terhadap cucu sulungnya
Oke... ini adalah Tuan dan Puan Perantins.
Sangat santek oke.
I luvvvvv this colour.
So Shweetttt.. ('',)
Tahniah Guys. Semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat. Semoga mendapat zuriat yang cumel² dan sihat². Amin....

Sangat boring oke. Bila menunggu encik somi tening.
Yalor..... salu join sekaki tening... Baru ai faham perasaan apiz tika menunggu mama dan papanya tening.....muahaha
Tadi en.somi tening not bad wif avg 195.5 .. oke la tue
Hope bawa persembahan tu ke nex selasa kay dear lalink ♥


Nampak? muka borink..
sila candid pix bebanyak..... lallala*


Seperti yg dijanjikan..
Kami menemukan cucu sulung belah famili aku meluah windu kepada atok dan neneknya.
Heeeee
Lokasi : Bangi Superbowl.... Time ni, nenek dia ngah men tonoment da.. 10 pin.. mak aku men area 17 + ,18+,17+, 18+, dan 16+ ... oke la tue mak kan.... ('',)
Nampak ayah aku agak murung. Upenyer dia tak sihat daaaa... cian my dady.. bawak² rehat eh


Mirul!! cian mirul demam since khamis. Da susut da berat badan.... Tapi awak tetap chumel di hati maklong..... phewitttttt =)
Yang adik bongsuku... yang gemoks berbaju ijau itew....... 'jam ko mahal eh?' wakakakakakk =p
only me n u n abng long yang taw....... haks