NUFFNANG

FOLLOW ME

Cian pulak ('',)

Wednesday, October 20, 2010 0 Comments A+ a-

Ni nak story sket tentang my dea son..
Semalam kena marah ngan papa
Ntah
Sejak preggy ni
jiwa aku sensetip
bila tngok anak kena marah .. huu
maunyer tak.
da la budak tu kurus sekeping jek
Kena puk talu² kat kaki n lutut ..

Kisahnya memula tuh, der main sipak² nga papa.. then
papa rasa macam TERSipak dia kuat kat lutut.
So.. nak check la lutut dia.. oke ke tak ke.
takutlaaa patah ke, terkehel ke ape ke kan..
maklumla.. tulang budak.. kan lembut..

Daripada keadaan hepi².. tros jadi senyap jek umah..
dengar sore papa dok jerit kat dea son

' biarkan.. jangan keraskan! , biar jek! aish.. garam akoo dak ni '
huuu, sore dea son pun da laen masa tu... tinge aku lak dok terdengar, kelepek² kelepuk, kaki n lutut der kena puk.. alahai......
aku yang kat dapo ni.. TERnangeh pulak dah.......hhuhu..

serius! takleh dengar esakan dea son lah.... ('',)
Walhal kita tahu.. apa yang papa buat tok kebaikan dia..
Dia kata dia faham apa yang papa tanya..
Tapi tak buat,.
Tu yang papa marah sangat.....

Dea son... lain kali.. klu tak faham...... tanya kay sayang..

* We ouls plan nak bawa dea son tengok wayang.... nak hepikan dia balik. Memang la dia da oke ngan papa dia.. tapi..... nak bagi lagi mesra gitue..... citer ape yang sesuai eh? =D
Nak bawa der g Zoo.. akoo lak yang tak larat nak jalan...... ayiok..
any idea taks?