NUFFNANG

FOLLOW ME

ahh! Bl33diNg AgaIN ?

Friday, October 29, 2010 0 Comments A+ a-

Oke..
Pagi tadi ada sesi kemas² bilik fail..
Aku tolong² kemas bilik fail unit aku la kan.
Da tentula aku 'puan punyer' segala fail... ('',)

Alamak.. nak TER ........plak
pi la toilet .
Check tengok.....OmG!! ada 2 titik bl33ding ...
aduii.. A G A I N ?

Memangla sikit ..2 tompok kecil polkadot jew..
Tapi sebagai ibu nandong sure risau oke.
Sebab kita tak tahu apa yang tengah berlaku kat dalam tue ...

Oke.. tros msg En.Hasbeng
' papa, ada bleeding sket la.. 10.30 amik mama key, g klinik.. '
En.somi aku ni jenis 'Susah' nak mereply msg aku oke..
tadi.. dengan kepantasan agak maksimum.. dia reply ' haa? Ok!! '

Oke.. gedebak gedebuk.. da kol 10.30 pagi .. :
Pinggang aku memang sakit la.. rasa sengal.. bukan aku sengal kay.. pinggang =D .....

Then otw tu, aku cakap kat en.hasbeng, papa jangan bawak lelaju.. jangan langgar lubang sume...dia da risau.. takut pape jadi.. tu yang dia kate.. kaki ni otomatik laju .. haha.

can u ols imagine.. camner klu time tu aku nak terbesalin? agak² ada 280 km/jam tak dia bawak ? =D .. gagagaga ♥

Sampai klinik :-
** Nak jumpa doc Rashidah
** Turn aku lagi 2 pesakit

## My turn :=
Doc ask : yes?.. any problem?
Me : yes doc! Im Bl33ding sket n baby tak bape nak gerak. since malam tadi.. selalunya malam² sangat aktif..
Doc : oh! oke.. meh cek darah.. darah aku ok.....
meh timbang.. berat aku naek 2 kg lagi oke..
pi test urine... kandungan gula aku ok taw
okeh.. jom Scan..

aku baring laaa, angkat apa yang patut.. =D * malu ngan doc.. kekekek
pastu..doc cakap, 'See. jantung ur baby oke la.. laju lagi gerak.. , kedudukan dia oke, kepala dia oke, badan oke, uri oke.. air oke.. sume oke.. '

Aku punn tanya... ' berat baby doc? ' doc said.. ' hurmm.. ur baby ni kecik la.. kecik dari umo dia.. ' ....uhuk!! aku makan punyala banyak.. mana pigi sume makanan ah? =D ... namo tensen² la..

Selagi dokter cakap

$ Baby aku sihat
$ Kedudukan baby aku oke
$ Uri dia oke
$ Jantung dier oke
$ Kandungan air aku oke
$ Tekanan darah aku oke
$ Kandungan gula aku oke

Aku Oke je.Apiz dulu pun kecik jugak.. 2.8 jek lahir..
Senang aku nak push keluar.. =)
Asalkan baby aku sihat... Alhamdullillah......

* Korang doakan la yang terbaik ehhhh
Pape aku informmm =)