FOLLOW ME

October 14, 2010

13 Oktober... EL EL EL & NURSE ('',)

13 Oktober
haku EL >>>>>>> Emergency leave.
Namapun EL .. kecemasan la kannn ('',)
KENAPA?
Putera kesayangan haku demam loh.....
Selagi Apiz tak sembuh 100%.. maka, ibunya juga akan Kong KonG KoNg dan diserang demam... oh no! =p

Tanggungjawab as ibu as mama as nurse ..
My dear son, kalo demam memang tak banyak kerenah.
Dia akan

# Baring
# Makan ubat
# Tengok VDC / DVD dier

Cuma kita ni as mak.. kan. takkan sangup nak anto anak sekolah.. kita demam pun tak larat nak hadap keje opis.. tOL tak>? huhu
Satu jek la.. kalo apiz demam, aku memang MENJAGA GILER suhu badan dier.. maklumlah.. 7 tahun lepas nyer kes kan.. even dia dah 100% sihat.... kita takleh amik mudah..... hurm.. nantilah.. klu ader mase, aku story mory kes bermulanya 'sakit meningities apiz' .. yang menyebabkan aku 2 bulan di spital.... sebulan bersahur dan berbuka di spital.. berbuka dengan buah pisang.. dan keluar wad pada raye pertama........... ('',)

Jadi.. sebagai pemantau suhu badan.. kita ni takleh la tido mati.... aku kejap² terjaga, pegang paler dia.. basahkan kain, lap badan dier.. huhu.. * camtu agaknya mak aku jaga aku dulu eh? =D mekasey mak.....sayang mak.... ('',)

* Kalo anak demam, mak tak tido..... Kalo ayah yang demam, mak dan isteri juga tak tidow... kalo mak yang demam.......anak n bapak baek nyer tido..... ekekek.. tapi tak sume encik somi camtu kan?....... aku? klu demam tak banyak hal...... asalkan encik somi bawak aku g Klinik amik ubat..... then.. nak tido.. tido lah YunK *

2 comments:

Mayiskandar said...

musim demam skrg nih...akak setuju ngan stetmen tulisan kaler merah tuh...hehe

♥ azura wif lurvee ♥♥ said...

tula kak mai.... saya pun demam jap oke jap idok.. =((
minggu ni 2 hari MC..huhu

* yang kaler merah tu realiti... =p
tapi tak sume encik somi camtu kannn .. hehhe

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design