NUFFNANG

FOLLOW ME

Sume kat sini Bley :D ?

Sunday, September 05, 2010 0 Comments A+ a-

Oke.. ini namanya UPDATE dalam 1 masa 2-3 cer.. maleh nak open new post banyak² :P
Fes, citer sal makan² ala-ala gathering bersama semua adek bradeks, suami dan anak masing². Termasukla adik lelaki ai yang dari Johor.
Alhamdullillah, beliau suda semakin sihat dan GumOKs :D hahaha
Ini adalah ANTARA menu yang korang nampak.. Hakikatnya, meja panjang ini, sangat penuh ngan pelbagai lauk pauk, termasuklah tomyam campur, telor bungkus, sayur kailan ikan masin, kangkung ikan masin, ikan siakap 3 rasa 3 set... air buah²an berset².. kurma sepiring, udang goreng tepung.. dan ape lagi yea?.. entah.. semuanya da selamat masuk perot.. so.. udah lupe :D

Seronok juga sekali sekala lepak besar²an bersama kuarga.. Makan², snap gambo segala..
* ai tunggu adek ai si AcikTon haplod pix.. nnti ai update kat sini yea.. Chit chating... macam² berita dan masalah dapat taw :)
So, thanks to 'perancang xtvt '
* Sorry, ai takleh lepak lame².. ai tros singgah ke Kajang, melawat mak mertua ai.. sian dier berbuka sowang². Klu ai taw, ai angkut sekali makan ngan femili ai.. hihihi...
Tahniah to adip ipar ai.. ' Ija dan Suami' sebab da dapat ahli kuarga baru yea.. 'yeah!! its a Boy.. :) Congrats Dear ..


Taraaaaaaaaa.. inilah dia signage Restoren Nangka..
Apekah? ' segala masakan berasaskan nangka?;.. itu persoalan ai semalam..
So jawapannya tidak.. :)
Restoren ini ala-ala Thai seafod.. Sangat sedap dan murah Oke.....

Ini Adalah Kisah Alat Senaman Mengecikkan PerOt

mungkin der yang tertanya².. ai gunakah? .. ai senamankah?.. Ya....jawapan nya YA
Memula digunakan, kita akan terasa perot kita bagai ditarik².. so. sabo lah yea.. kesannya akan ambil masa 1 month.. klu buat dengan care berdisiplin dan ikut jadual.. jangan ko senaman bagai nak rak, makan pun 1 track :P wakakak ....... So? berhajat nak kecikkan tummy.. sila la bli.. Murah aje :D
* ai boleh guna balik bulan 2.. klu guna skang, mau keluar bb ni esok :D