NUFFNANG

FOLLOW ME

A short Story About Street Fighter Team ♥

Wednesday, September 29, 2010 0 Comments A+ a-

Tadi kiter story tentang Kenangan with teammates BETA. n NOW wif Street Fighter a.k.a Pejuang jalanan ♥ woooo

Tak Banyak yang berbeza... Cuma kali ini, haku yang giler koser menjadi kapitan... Minta maaf klu TERover TERmarah, TERgile Koser eks?

Player² Street Fighter kali ini sume da ada pengalaman.. even yang baru mahupun yang lama dari Beta.. ♥

PrESeNTiNg :)

# Ajulaa as team capt as Chun Li
# Naza as Vega BoyS =D
# Amar as Ken
# Amin as Sagat
# Kaka as M.BisOn
# Dassler as Ryu
# Erol as Guile
# Nadia as Cammie

Kebanyakannya dari Team Beta. Cuma kita lakukan sedikit pembaharuan.. sebab Capt Ariff tidak lagi sudi bersama² team ayam$ kiter .. hek hek hek.. sebab itue lah ai gile koser menjadi kapitan laut engkorang. ('',) ... Even tado ganjaran.. tado bayaran... ai bua ngan ikhlas demi team kay.. point menang² korang tulahhhh sebagai hadiah yang amat bermakna............ perghhh!! ayat tak henggat! =D

perangai!! ♥
ai a.k.a ChUn Li? # macam biasalah! Rocking! Gile! ketawa tak abes! mangse² pembulian oleh rakan boling.. Penah one day ai balik pakai kasut boling sampei kedai makan, sampei uma..... haku kena bahan 1 bulan setengah oke! Padan muke haku.. Carelesssssss... muahahahahaha ('',) CisDEL ToL... adekah saya seorang kapitan yang kerek? Sila angguk jika yer..* korang hangguk pun haku tak nampak....... wakakaka deng!
Hanya turun men liga bersama SF sekali saja. Itupun pada Wiks yang pertama..... selepas itu.. m PreGNaNT!! .....

Naza a.k.a Vega
Hurm.. setakat ini, beliau adelah pemegang HCP yang terbanyak... oke la tu.. bekalan ke Div 2.. lepas ni, En.somi jangan simpan² da. kasi taram eh?... ai know u can do it babe! ...xoxo :* .... heeeee...

Amar a.k.a Ken
Antara Anchoring terhebak SF juge.. sama jek prangai macam masa ngan Beta duluk.. klu pakei kemeja.. konpem 3 game 200+ haks... Menten pemalu n masih singleeeeeeeeeeee =P * mati akoo promote si amar laks..

Amin a.k.a Sagat
Perangai suda agak oke.. sudah tader banyak bantahan.. just foloow.. baru jadi dady..... menten men spinner... sebab ai tak suke der main hook.. wakaka... nex wiks u turun k

Kaka a.k.a M.Bison
cam biasa, suar rempit mesti ado.. suda semakin gumoks. Ahaks.. jiwa sulah tader kaco meh.. sebab suda ada bunga lam atie.. so skunk ngah jejiwanggg la kowt.. jangan jiwa kaco kembalik udahhhhh.. dia juge antara aku punya anchorrrrr Terbaekkk

Dassler a.k.a Ryu
ini adalah pemain Simpanan kami.. * leh la dikategorikan like that yah? .. coz dia baru turun sekali dlam liga.. Lokasinya jauh meh.. Kuantan nun.. masa amik dia juin team ni, lokasi still KL.. da bermastautin di Kuantan.. takkan nak paksa turun KL every week.... tokei itik pun bengkrappppp

Erol a.k.a Guile
ini adalah pemain baru datangnya dari team Novis Alpha.. agak banyak cakap.. banyak idea.. suke gado ngan kapitan.. heks. gado manja la tapiiiii... permainan da meningkat since joint SF.. so. hope teruskan kecemerlangan itew =p

Nadia a.k.a Cammie
Ni juge pemain baru dari 'wata' .. kah kah kah. ini adik aku ler.. from Bangi.. sekali jek jadi anchor.. tewas sekali 1-3 kepada MM.. selain tu.. menang 3-1 @ 4-0 dengan opponent.. bagos gak aku masukkan ko kat sini eh?.. ganti akuuuu.. wahahahahhaha

SyayunK KoranK.. Baju team Kiter santek kan? merah Gitew......=p Yang bole pakai tu... pakai ler. kan bayooooooo =)
Semoga team SF akan trOs suksessssssss!! WeHoooooo