NUFFNANG

FOLLOW ME

LIKE & DISLIKE

Thursday, September 02, 2010 0 Comments A+ a-

ai telah di tag oleh fwen FB about apa yang ai tidak suke dan suke
Tapi benda² suka dan tidak suke ini adalah perkara umum.
So.. ai, jawab jek secara umum yea.
Jangan ada yang kecik lobang idung eh... ('',)
TIDAK SUKE @ DISLIKE
* Tidak suke menunggu orang.
[ klu dalam 5-15 minit, its Okey dude ]
* Tidak suke berada dalam golongan yang di perhatikan
[ ala- ala bangla yang nengok owang, macam nak kena telan.]
* Tidak suke sebenarnya bermusuh, even rumah, jiran, kawan seopis. tapi.. apakan daya kita.. kita manusia, takkan sentiasa nak di PIJAK?
* Tidak suke klu kena TAG ngan gambo segala duit, kete, jam mahal² kat fesbuk.. tros ngan orang yang tag ai remove =D
* Tidak suke jika *tidak senyum*
[camne tu eh?, ai memang gile senyum. Kenkadang kemaluan gak ar, bila senyum tak berbalas.. kita pk +ve jek la yang orang itew mungkin tak pasan ]
* Tidak suke persaingan yang tidak sihat
[ even dalam biz, keje, sukan ke exp: bowling.. ai tetap berpegang pada
pepatah ' Dalam hidup kena sentiasa belajar' ]

SUKE @ LIKE

# ai sangat suke makan ais batu.. [serius kumpul la letak depan ai, ai kunyah cam gegula jek =D, da kena warning ngan En.Suami.. huhu ]
# sangat LIKE Kenny Rogers dan Pizza. Tapi bab Cheese n Macaroni ai failed. Takleh masuk mulut. wkakaka, mat saleh tak leh bla,.
# suke pada cabaran, suka sambut bday orang, suke wish bday, suka bli present pada orang yang kita suka dan sayang [ if ada duit la kan ], klu tado. cukupla Wish.. ('',)
# suka pada fesyen. lantak la korang nak kata out of fesyen ke, apo ke, like makcik² kew ape ker?... ada ai kesahh?
# suke berkawan oke.. Sangat like. ai cepat mesra. Even baru kenal On9 ke hapo kew.. tapi ada batas .
PANTANG!!
^ Klu kena tipo.. terutamanya ngan seseorang yang da kita gelar as ' kawan' .. ^
S E K I A N