FOLLOW ME

September 27, 2010

Kerana $$

Entry agak siyes. T_T
Pengajaran kot buat ai
Jangan wat tak endah je
Jangan mudah nak nilai orang

Even family sendiri pun leh bergado², berbunuh²an pasal $$
Inikan pulak orang yang tader kena mengena ngan kita??

Hurm.. honestly tak tahu keperluan $$ yang sangat diperlukan itu tok bayar fees exam segala. Siyes! .. kalo betol dia anggap ai like kakak.. why not cakap ' kak.. aku nak $$ tu tok bayar yuran akoo '. oke.. ai akan try dapatkan..

Secara jujurnya, aimemang kering abes bulan ini. Dengan preparing raya, tolong huby settle saman.., ngan adik laki ai pakai 1.5K. Dalam M2u tinggal RM5 hengget 47 sen. * tak malu gitau nih.

Dan $$ RM200 yang ai transfer kat 'dier' tu pun from my dear lil sis.. Alhamdullillah dia tolong. FYI : Transfer $$ dari Cimb ke M2u it takes 2-3 days. So. sabarlah. Tak percaya betul bila trima text sms like that. n akak bace ur fesbuk status... Bukan tak bace dik noon....
*da hilang sabar ye?... ok. faham..

Mujur juga bulan ini adalah turn kutoo awak yea?.. leh la ringankan beban awak. Bal akak ngan awak RM80. So.. PETANG ini, akak cuba ke m2u bank in RM180 kat awak. Akak malas da nak pk. Bukan setiap SMS awak akak tak jawab. Bukan setiap kol awak akak tak jawab?. Akak lari ke? ... :P hurm.. at least i know sumething there. ('',)

FYI, tudung² yg awak bagi kat akak tu pun.... * like my sms la yea. no need to telling here. Tak elok.. Bukan sume terjual syg oi.. i have to pay kat u, sedangkan akak tak pakai sume kaler² tu. Tapi.. i dun care. Akak tak berkira. bayarlah.. Klu pulangkan pun.. ko bukan dapat balik.. Money back Guarantee .. m rite?

So. Moralnya.. sabar jekla.. Tak sangka. Lainla klu setiap kali awak text akak tak jawab. Awak kol Akak tak angkat.

* Dijelaskan sekali lagi . Transfering Money From CIMB - M2u takes 2-3 days working. So.. Adik akak trans dwet 300 ke M2u awak hari Jumaat. insya'Allah Selasa malam baru masuk ur acc.. Ni petang kang akak tros g M2u.. bank 0in dwet kat awak.*

Sorry making trouble. Feel bad.

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design