FOLLOW ME

September 29, 2010

K E N A N G A N with N.Beta

Dalam Ghamai² kawan boling ni.. ghase²nya ini adalah genk yang serasi..
Memula nak juin Ligabumi ni pun atas Jemputan si Zairy. Thanx sebab jemput akak dan En.Somi juin team Ligabumi Novis :D

Nama Team kami tahun lepas adolah = N O V I S # B E T A * hagak suweet nama itew kan? Oke .. ahli² team BETA haku adelah :=

P R E S E N T I N G :

* Ariff as team captain
* Ajulaa a.k.a ai as Setiausaha yang tak setia =p
* Naza * Encik Somi
* Amar
* Amin
* Kaka
* Razali Razak
* Skyfura
dan sowang lagi player yang hilangkan diri.. aku dah tak ingat name =p

Ariff
- Seowang yang sempoi, gile².. bukan GILE oke. dan adalah sikit Gile koser .. muahaha... gile koser pun baek tok team .. terbaek la kap.. Slalu kasi point 4-0 bila diturunkan menentang opponent..Kap haku ni paling banyak menyumbang tok team Beta dapat baucer free games :) . Aku ingat lagi dialog kap bila marah * budak yang degil nak turun men gak. even masa tu saat yang kita perlu menang...

ni dialognya : " Tulaaaa... aku tak kasi main, bising! nak majok! tarik muka patblas nngan aku! .. tapi.. bila kasi maen.. aik!! score camtu pun takleh menang? ".. gagagaga... sape yang kena maki eh? -shhhhhhh =D

Ajulaa
akuu? sempoi jek.. Sejak dilantik jadi SU ne.. agak bizi la kan.. haplod gambo, haplod score segala... dulu memang haku blurrr nak update reports.. memacam... tapi skunk! ai da terer oke! .... aku rasa leh dibilang guna jari tangan kanan jek bape kali aku diturunkan....muahahaha.... ai relaaaa la juga demi Team BETAku shayuNk ('',)

Naza (Encik Somi)
Hurm... En.somi ai lagila sempoi. Owang soh turun, dia turun. orang suro setanbai, dia setanbai.. Orang suro datang support, dia datang.. tak banyak citer punyO... seingat haku.. ada la 4 times dia dapat baucer free games tok Ind High Game Hcp.. High Series Hcp 1X .. oke whut..ahkz
Encik Somi adalah gandingan serasi bersama dengan Kap Ariff.. Boleh ditegur dan dedua kapla tader btoL. ngagagaga

Amar
Vah! Vah! Vah! .. ini adelah antara orang kuat Beta dulu..... Men Spinner.. Selalooonya Oke.. Kenkadang jek kelaut......muahhaha ('',) .. Amar akan perform bila dia pakai baju kemeje kerje beliau ('',) ...... tak percaya? Dia sulah buktikan........... Hanya maniam yang kenal putu mayam Oke .. kah kah kah ... Amar ni agak Pemalu Banyakkkkk sangat!

Amin
Amin! masa ngan Beta dulu tak silap dier men Hook.. pastu tuka spinner.. Ini budaklah banyak hal dulu.......... DULUUUUU oke...... skang suda baek......... T_T ...Kapla tak bape nak betOl.. adeke panggil haku akak?.... muahahha.. tak sheshuaiiiii lor.....akuu lebih suke melihat dier men spinner dari Hook...........wakakaka

Kaka
Ini juga salah seorang anchoring terhebakkkk BETA... men spiiner.. ai gelarkan mat rempit's.. y? Coze suke pakai suar ketat² ala-ala mat r empit.. tapi apa yang u guys tatau tentang dier? 'Dalam Hati ada Taman' =D .. klu jiwa kacooo janganla bagi turun liga.. konfem ke laut Merah segalalah game dier... n One more thing about him.... dia dilarang oleh team capt untuk guna phone ikat getah time game....... ahakZ .... ('',) seorang yang sempoiiii derrrrrr ....

Razali Razak
Ini seorang BRO yang sangat sempoi, klako, GilO! Funny! ... =p
Salah satu style beliau adelah meletakkan towel di leher dan melibaskannya bila dia bajet akan strike.........=D ... akakakaka... Sampai menimbulkan keraguan munasabah, kerana ramai pemboling riso yang lane akan pecah bile beliau mula melompat... ahaks


Skyfura
Huhuhu.. ni pemain ala-ala pakcik.. leh gitue? Tak pecaye?.. sendiri kasi skodeng cara dia main.. main Hook..... =) Pun macam Amin.. banyak bising bila asik kapten saje nak turun.muahahaa....

* Ai rindukan Beta..... Sebab.. Beta Cempiang! Sebab Beta Serasi....

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design