FOLLOW ME

September 8, 2010

Jelajah Blog Adilfitri bersama.... ai .. Cikpuan Zura :D

Assalamualaikum sume.. yang setia ke yang saje singgah, atau silent reader. hiks, * ade ker silent reader? =D
Esok satu hari je lagi puasa? sedeynyaa nak tinggal bulan Ramadhan yer... Hari kemenangan bakal tiba. U guys da shopping raya? .. aha!! ai baru soping kan barang my prince.. Sampai nak pitam ai, sebab terlalu ramai manusia yang soping last minit. =D * termasukla ai ..
Oke.. Macam biasa, kampung ai dekat sajo.. my family kat Bangi, kuarga Mertua pula kat Kajang.. so, tader fighting²... just ikut giliran, pagi raya di umah sape =D


Sempena dengan Episod spesel jelajah blog aidilfitri yang di taja oleh abang body ketak² iaitu Bro Ben Ashaari, ai der wat kad khas tok u guys.. nak kata tak kreatif, kreatif la jugak.. boleh la nak klik, tepek, gunting sana -sini.. taraaaaaa .... ♥

Kueh sokolet oat
Opssss.. lupa pulak tuan rumah nak ajak makan yer.. sorry.. silalah jamah biskut coklat - Oat yang special ni tok sume pengunjung.. =D
air...?? ... u guys bawak sendiri kan? hahaha
Last but not Least :
ai minta ampun dan maaf sekiranya ngomelan ai kat 'uma hati' ni ada mengguris hati , jantung atau paru² u ouls. Tado niat pape. Hanya sekadar luahan hati.. Klu kita tak luahkan.. kita leh jadi 'wengs' a.k.a 'mental..'=D
" Selamat Hari raya Aidilfitri"
Berhati-hati semasa menuju ke destinasi anda..
Maaf Zahir dan Batin
takmo merapu panjang²..
nak bace ngomelan Blogger Famos Amos like dat biscuits?

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design