NUFFNANG

FOLLOW ME

Jamuan Jemput² = Open House

Sunday, September 19, 2010 0 Comments A+ a-


Huuuuuuu... sangat Letey oke
Sangat Tired * tak sama kah? =D

Fes.. Trimas ai ucapkan pada yang sudi hadir ke majlis makan-makan raya di rumah ai hari semalam ( 18 Sept 10) ..

Ini adalah majlis makan² raya yang bertujuan tok menghabiskan segala kuih raya yang ai da beli =D .. klu tak wat makan-makan, al sudahnya, sampei ke sudah takkan abes.. sila bawa tok raya Haji laks.. wakakak =D

So.. orang-orang yg dijemput adalah senarai yang TERlintas di kepala otak, dan yang TERnampak di Henfon.. Pada yang tak TERjemput tu, minta maaf sangat².

Kisahnya nak buat makan-makan tok Group bowling Ligabumi - Street Fighter dan Jemputan sahaja.. sudahnya jadi macam open house pulak.. dengan femili mertua pun datang.......=D derang macam da terbau-bau masakan ai.. hak hak hak * perasanTAN .. heks

Inilah menunya :=

# Nasi Himpit
# Kuah Lodeh @ Lontong
# Serunding beli dari JER
# Rendang Ayam
# Kuah Kacang

Dan ada juga soklan² nakal diajukan pada ai.. * ko masak ker? reti ker? .. huhu.. ('',)
Tak bape nak reti la cik kak , En Abang.. nak bagi kengkawan makan tu..BOLEHLAAAA ...
Bila lagi nak belajar masak² sendiri.. takkan nak harap tukang masak import a.k.a Emak? atau klu ko kayer. leh ar bayo katering.........=p

Alhamdullillah.....sumenyer abes.. llicin macam kapla Direktor Ahmad Nisfu =p hehe
Alhamdullillah, semuanya cukup....cukup tok kengkawan, cukup gak tok ai makan sekeluarga..
Ai punyalah risau klu-klu tak cukup.. tapi tulah * jika kita ikhlas beri orang makan , jamu kawan-kawan, Isnya'Allah.. sume cukup.. * Alhamdullillah......

Thanks yea..

* Kawan Opis En.Suami *
- Izan dan kawan
- Kak Cikin dan suami serta famili
- Ayie dan isteri serta famili
- Kak Nor dan suami serta famili
- Edd dan isteri serrta famili
- Muzzamil
- Yus Tuyun

Famili Mertua ai..
- Ana, suami dan famili
- Kaklong dan Oyen
- Mak mertua ai

Genk Bowling Ligabumi
- Zairy
- Amar
- Wolf
- Erol
- RR

Terima Kasih banyak². Even kepenatan, tapi ai seronok.
Rasa lah apa rasapun kan? janji Kenyang =p Alhamdullillah

* Ai dan en suami mohon maaf jika terdapat kekurangan dari segi layanan, dan makanan *
* Tak done nak snap pix kemeriahan majlis.. coz orang yang gile-gile snap pix iteww sangat bizi di dapo.... =p