NUFFNANG

FOLLOW ME

1 Entry 2 Citer ♥

Tuesday, September 07, 2010 0 Comments A+ a-


Entry 1 :


DodoL
ai bukanla penggemar D O D O L.
tapi, time preggy ni, TERingin plak nak mamam dodol.
Nasib baek one of my staff tanya ai..
si Diana , tanya ai nak bli dodol ke tak..
Oke ...harganya RM12 hengget 1 tupperware kecik.
Not Bad la.. [ bukan rasa okey.. tapi amik Bau :D]
Picca nanti ai uplod kemudian... can't wait nak mamam D O D O L ♥

Entry 2

Oke.. my dearie Son, si Apis dah memekak² da kat mama dia. cakap bile nak beli baju raye apin? bila nak beli songkok apin? sampin apin segala? .. hehe. Oke sayang.. kita pi TODAY okey?.. Bangi suda.. mama tak larat nak jalan lorh .. :)
Tema we ouls dis year is "Black" . jadi. haruslah mencari baju melayu 'black'... ai? mood rayo nan ado sangat.. tapi sangat bersyukur masih lagi larat berpuase till today. Hope dapat bertahan till hari yang terakhir. :)

Kepala otak mama ni asik dok pikiaq nak mensopingkan barang baby jek sayang... sorry.. tader niat pun nak melambat²kan soping raye apis.. :) u r still my hero no. 1 =D