NUFFNANG

FOLLOW ME

Masam + Manis + Tawar + Pahit + I Looikee

Monday, August 09, 2010 0 Comments A+ a-

Entry post cam best jek. But i think quit interesting.. Banyak benda nak share, banyak benda nak citer, tapi not overall.....banyak pihak yang perlu dijaga...

Tahu pulak nak terasa ... =p
Oooo......manusia juga eh?.... hurm.. pandai buat, tapi tak berani tanggung..
istilah ni sesuai tok orang² yg berani buat, tapi tak berani amik risiko. Tader nak mension sape². Sendiri terbaca, sendiri wat kajian kat diri sendiri..
Ai memang jenis huha huha, tapi ai ada hati gak..... hurm, malas citer la, kang terkeluar lak si penama......

Biz
Alhamdullillah
setelah share satu projek ngan Ain nih, rezeki bertambah la juga.. setakat 6-9 ringgit sehari, not bad what? lepaslaaaa dwet banje minum dan makan lunch.... =p So.. u ouls, rerajin la kunjungi
*KOLEKSI TUDUNG GORJES * ai loikeeeeeeeee ♥♥

Penat
Seminggu lepas, ai story yang ai banyak terlibat kursus aite? .. hurm.....sudahnya.. 2 hari jek ai kejej last week.... ai banyak cuti dan mc coz ai lebih pentingkan keluarga, dan anak ai.. my luvely son not feeling well lah...... demam panas.. ai pulak, bila dah anak demam, maknya for sure tido tak cukup..... bersengkang mata sampei pagi....... pale da weng, takkan nak keje.. mau tergulekss =p

Macam² hal... adik lelaki sowang ni =D
Nilah namanya Dugaan.... Bila Allah menguji kita, maknanya Allah sayangkan kita. btol?*
So, to Emi Ngayo Angah Azmee Otai....... banyakkan sabar yer....... setiap yang terjadi ada hikmahnya....n must Remember.... famili sentiasa ada di sisi.....

Fitnah ♥
Hurm....siap ada ♥ kat situ....bukan bermakna ai like.. tapi seakan da lali.. Kepada yang berkenaan, silalah tanya ai oke..... jangan dengar penjelasan sebelah pihak... Salahkah ai bertanya?... kalo tak boleh bertanya, tak kan ujudnya 'kaunter pertanyaan '..... ai hanya berdoa, dan redha, semuga ianya cepat selesai... Amin, Insya'ALlah

* SemOgA IanyA AkAN BaIk-BaIk SaHaJa *