NUFFNANG

FOLLOW ME

Karenah si Abang... & GG ............. =p

Saturday, August 21, 2010 0 Comments A+ a-

Agak lama tak tepek pix si abang. NI ruper dia yang terbaru.. .
Agak blurr coze ai dok zoooom sampei klu bley nak nampak lobang idung =D

Time ni dia ngah tunggu papanya ambil.. Nampak da busan tahap gaban... n dia tak tatau pun yang ai snap pix dier ..

* Baju shirt Gunners Oke ! =D
Mama like ♥ hak hak hak

Sejak pose ni :-

> Berat semakin kurang

> Nampak kuwus.. tulang² pun ado..

leh main gitar =p Muahahhaha .......


> Setakat hari ini, beliau hanya skip 1 hari... iaitu hari ke-2 berpuasa... * Sekolah banyak Xtvt* dan perkataan pertama yang keluar bila papa amik dia kat sekolah adelah


* * * * * *
* * * * *
* * * *
* * *
* *
*
' papa!! apiz da nak mati pengsan..... nak minum .. tak larat puasa.......... '


Kita as parents' idokla kejam benor..... ('',) kita boleh bezakan antara 'Betul' dengan 'Tidak' .......


Memang terserlah nampak kepenatan anakku...

Alhamdullillah........ =D
Selama apiz berpuasa tak der lah susah benar nak kejut dia bersahur........... cumanya........

Dia tanak makan nasi..........Menu sahur apiz setiap kali sahur adolah #

# Air milo suam 1 gelas

# Air suam 1 gelas

# 2 Keping Roti Gardenia + Keju + Butter

@

Kadang- Kadang


# Menunya :- roti Telur .... =)


Tapi........ tahan oooo perut dier.. dengan nak sandang beg sekolah yang berat more then 2 kg hari² ...

Mama saluteeeeeee =)

Keep on fasting yea dear ...

* Tanak janjikan pape... cuma kalo papa nak beri....... dia akan beri.......

Luv U Lot's