FOLLOW ME

August 18, 2010

Beli Saje :P * Bagus kan? *

Haha, tengok Entry tajuk.. ai konfem u ouls dah leh bajet...
Ini adalah entry berkenaan berbuka puasa dari day 1 hinggalah hari ini..
Ai tidak penah lagi memasakkan en suami dan apiz makanan..
Bukan sebab kemalasan, tetapi sebab kudrat badan tak mengizinkan..
Lagipun..

En.Suami ai hari² balik jam 6. Tanak la ai terkejar² dan tergolek² kat dapur dok memasak nak mengejar waktu berbuka.. Even weken ritu pun ai tak masak.. adoi........ mengadakah ai? =D

Lagipun...... en.suami tidak paksa ai tok masak pun.. Mbe dia faham keadaan wifey nyer yang agak 'berat' skang.. hahaha.. berat ker? berat la juga dari biasa.. * lalalala

Tetapi...... ai sangat² teringin nak masak weken ni.... so.... en.suami, silalah bawa ai mensopingkan diri Jumaat ni.. ai nak beli segala bahan tuk masak ok..... Teringin juga nak masak tok femili kan?... sekali berbelanja kat bazar paling koman RM20 konfem terbangs... maklumla.. makan tuk ber-3 ... hehe.. Tapi..sahur ai mangun ok... Siap masak tok sahur ok... ai malas nak kocoh kacah kat dapur time nak berbuka, tapi ai akan masak tok sahur dengan rela atinya.........=p

Senang ati bila tengok en suami dan anak tidak menanggung lapar seharian... =p

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design