NUFFNANG

FOLLOW ME

- A t a s - D i r i - S e n d i r i -

Monday, July 19, 2010 0 Comments A+ a-

ADDICTED !!

Ada orang sangat leka @ lalai bila dah hadap laman sosial...
ai?.... ai akan pastikan my koje is DONE, baru ai nak melekakan diri ai dengan laman sosial..
Tapi haram jadah mana tah....... suka nar wat report kata we ouls ni dok hadap jek laman sosial..
lu nak mengampu.. lu nak dapat award , naik pentas tetiap tahun, lu pun layan laman sosial.. ada ai kesahhh? .....

n now apa yang jadi.. sume jenis laman sosial kat opis ai kena blok..... nak blok, blok laaaa, takder hal la weh.... banyak gadget ado.. tapi awas!! ada yang memerhatikan..... =p

Ai bukan jenis yang dah hadap, tak reti tutup sambung keje...its just for fun okehh :D Hurm... sampei game yang ado kat pc pun kono buang.. adoiyai.... abes? duk konter melangok ajo kew?> =p hak hak.. takpelah.... opis punyer...sukati orang opis la nak buat ape yer... tader hal...

erm..cuma....nak kawal.. kawal sume sekali.. jangan kat tempat kuli jek kena pantau...kat yang tettttttt ... lepas bebas.....ha kauuuuuuu.. memacam laman ado.... yang blue² ai tatau okey...... =p itu yang ai kata atas diri memasing... KLu dah diri pun buat sama..jangan nak canang seluruh dunia kata we all jek yang buat...... letey la nak citer.. naik menyampah * ............