NUFFNANG

FOLLOW ME

Sweet Before .....

Thursday, July 01, 2010 0 Comments A+ a-

Manis sebelum dapat....da dapatttt 'let go' atau dalam erti kata lain.. 'biaq pi @ lantak lah ..

Kenapa pepagi lagi ai story gaye cenggini?

Sebab ai sakit ati. RM100 memang tak banyak. Pejam mata jek ai boleh bagi. tapi.. ai paling pantang ditipu. Time idup² ni kena tipu.. Cisss...

Yang paling ai marah = komen ai kena delete!, sms ai tak berjawab! soalan ai kat inbox tak berbalas! n now... da tak leh nak post ape menatang kat wall 'team terbaik' tu arr .. ceh! Tanya sket ... Terbaekkk ker?? klu camni layanan yang para PENDERMA dapat?.... lu pk la sendiri okkk......

Pada ai, ai tak kisah nak derma kat u.. tapi Pk! n kesian sket kat student, surirumah yang gunakan duit tu untuk melabur dengan 'team u' dengan harapan, lambat ke cepat ke itu belakang nyer citer Okk.. yang ai hangin sangat.... u lari @ menyorok @ sembunyi kan diri... Keluar! dan jawab sume soklan...

Mana peginya jaminan team u? after 1 month @ 30 hari = money back guarantee? ... poodaaahhh!! tipuu, pembelittttt.........
Info jaminan dalam ur team blog pun da tader... haha, mentang²lah boleh edit @ delete... Lu tanggung la yer nanti..

Oleh kerana tertipu ngan team camni laa yang buat ai serik... biar ai bergerak atas kaki sendiri.. Even before ni ai juin biz ngan my bez frenz, berjaya gak collect 8k... tanpa menipu orang Ok!

Semoga u suksess la, jangan rasa 'suck' plak after this... I tak mension name.. klu terasa..... *
nak wat camner.... ark ark!

Notakaki : hangIn nyer bile tertipuu