FOLLOW ME

July 14, 2010

Si KiuT ♥

Bercerita tentang si comel dalam perut ni,
tak sabar nak tengok dia dia alam yang Nyata =p
Si Apis pun same.... hari² tanya bila adik nak kuar?...
Jawapan ai sama jek la.. tunggu bulan sebelas eh? haha

Dis week memang minggu yang mencabar bagi ai.
Dengan batuk + demam + asthma dannn selsemaaaa yang Oh no!

Nak tanak, ai makan jugalah ubat batuk SAHAJA. Makan banyak² ubat nanti, takot effect kat my baby lak kan....... Alkisahnyaaaaaaaaaa.... =p

Makan ubat batuk ikut sukatan Dokter yer.. Ok! tapi.. ai agak risau, after 1/2 jam makan ubat batok, my cutey baby tak bape aktif gerak..... herm. risau gak.... try cakap ngan En.suami.. 'papa, baby tak gerak sangat la ' .. En.suami dengan selamber jek cakap....' baby nak rehat tuh ..' ceh! ((&&%$@ ... ai punyalah dah risau.. mulalah pikiran ai ni melalut pk yang bukan² ........ adussss dush* dush** ........

malam Ahad tu. kenot tahan lagi....papa! jom p kinik... mama batok ni (alasan) nak g kinik.. gagaga.. ok! siappp!!!... dengan sepantas roket mania ai siap... zazzzzzssssss =p

Sampei kinik, pum pang pum pang dok citer ngan dokter.. last² dokter cakap ' klu u makan ubat batok, baby memang tak banyak gerak sayang' ....... OOOOoooo ok!! now ai know =p Tq Doc... * at least , kita tahu dan dapat puaskan hati sendiri dan mengelak dari berfikir yang bukan² ok ... hahaha

Ok laling sayang...mama tak sabar tunggu nih.....namo notty² .. Abang apiz dah tak sabar nak main same², walopun dia dah beso panjang..

** N Can't wait hari Jumaat.. sopping dayyy =p

2 comments:

~emma~ said...

yei soping day..
aku pun igt nak ambik cuti mgu nie soping day kat ikea..jom..jom..huhu

♥ azura wif lurvee ♥♥ said...

jom jom... ikea eh? huhu, aku nak cari barang baby lor... selamat menghabiskan duit eh... =p .. pendrive ko ni.. bila la aku nak bagi.. haha

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design