FOLLOW ME

July 25, 2010

S U M E - A D E -

Bila cuti, kemalasan nak menghapdate blog itu datang. Ngape eh?.. ai pun tatau... ekeke ... ai hapdate kat opis pun pukul bape...... time lunch, time ai duk kaunter, time petang after jam 16:60 okey. =p

ok. ini story tentang hari Jumaat + Sabtu + Ahad.

Jumaat :p
ai telah menghadiahkan en.suami henfon Nokia Mini N97. En.suami addicted bebenor ngan Nokia N97. Yang ado dulu tuh, buatan China, sume tader. Gps tado.. 3g tado.. nampak cam canggih...huhh.. Oleh kerana henfon China yang rege tak sampai 5 rat tuh dah pun jahanam.. ai pun belikan dia hp Nokia Mini N97 yang ori Okey..... RM14++ gak ler..... Berkat dwet bisnes yang ai kumpul²... ai belikan la... cian pulak... huhu.. * ai sayang en suami ai tau.. * en suami sayang ai tak? = winks .. hahahah .
Ai tanak mintak balasan pape.. cukupla kalo en suami sayang ai, dulu, kini, selamanya... dunia dan akhirat. Treat ai macam wife , dan kawan... itu dah cukup ... (^_^)

So.. petang jumaat itu, ai pegi ke Terminal One Seremban... kat situ memang lubuk² enfon...
walopun kepala ai pusing, rasa nak mun** ...... ai gagahkan juaaa kaki melangkah.. hehe
Ok. En.suami, ai harap u happy dan bolehla u bawak ai jalan merata dengan gps u tuh...=D
After Done beli henfon, bawa apis g Funfair pulak...... ader funfair daaaaaa dekat seremban.. ngeh ngeh... cian apis.. takleh naik sume yang salu der naik ngan ai.. ai tengah pening masa tu.. kalo ai termUn**..kang, kono lak orang bawah.. wakaka. Next time eh apis...
Pas g funfair..g makan... pastu balik.. ai letey bangat. ai tido. En.suami lak.. bz ngan enfon baru..... hehehee

Sabtu :P
Rest + Soping + Liga ProCc last series
Hari sabtu....biasalah..... banyak benda nak buat. Sebagai Isteri , Bibik, mama.. hahaha
Cam biasa, wat sarapan, kemas uma, masak, basuh baju bagai.. Sementara ai larat nih.ai buatla sume... ai jenis tak berkira pun pasal keje uma nih.. lagi satu, ai lagi puas ati buat sendiri... =p

Waktu petang dalam jam 5 , kuar g Bangi japs.. soping sket2 brg bb.. epinyer... =p tak leh citer ngan kater² .. nga nga nga.. lama dah tak singgah tempat barang bb... =p

Malam pulak, ada liga ProCc last series dekat Megalanes... En.suami bertekad nak kalahkan mm untuk rebut 1st rank.. tapi tak berjaya.. muahaha... takpelah en.suami, 2nd place pun da kira okey meh.... kita jumpa di final yo.. mbe dibuat dekat MIBC Melaka... leh jalan²......

Ahad..
H a r i - B e r e h a t² - d e k a t - u m a -
Game boling audit tak jadi pegi.. sebab player popuan tado.......... =(
Kenduri si ain kat melaka pun tak dapek pegi..... mbe pegi yang dekat Desa Anggerik next week,
Selamat Perantin Baru eh wak... gegegege........

* Ok. sekian kisah kemerapuan ai.. bye

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design