FOLLOW ME

July 13, 2010

Macam² lorr

Hurm.. bape hari dah tak hapdate
sebab? Motif ? M.A.L.A.S
Since preggy ni, ai amat malas nak bukak lappy , hadap lappy, guna lappy.
That's why biz online pun tak buat.
Tapi........ sejak ado yang bertanya ni, terajin la pulak..

* ai hapdate ni kat UMAH ok... ai cuti hari ini, apiz pulak demam, ai, masih demam + asthma lagik.. so. dah cam tu, ai cuti jek la.. nak sambung mc g klinik? malas nak masuk Bangi. Lagipun today En.Suami keje kat KL.. sian dier penat lor...

Hurm.. pasal ofis? malas nak pk.. telefon ai Off sebaik sahaja msg dihantar pada my bos jam 8.00 pagi. lepas tu, ai Of hp sampai jam 1 ...Klu tidak.... asik berdering macam ai ni koje .. =p

Mana mood ai nih.. nak menulis pun mood tarak.. ok lah, ai nak hout .. bagi apiz makan ubat then we ouls nak bummm same². Si kecik lam perut ni menendang sajo.. gaga =p

Ave a nice day ya Ouls

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design