FOLLOW ME

July 26, 2010

M A A F

Entah. tatau nak citer macam mana.
Dibuang kah ai? Takkan la kot. Hati ibu mana eh yang sanggup nak buang kuarga sendiri? ai positif je.
ai rasa, apa yang jadi last week adalah perkara kecik atau omputih kater 'small matter' ..
hurm...... susah la ai nak explain. * da taw susah, tak yah explain julaa oi .. huhu
perkara yang libatkan hati orang tua ni, ibarat pepatah buatan kawan ai sendiri
'ibarat menarik rambut dalam tepung, rambut jangan putus, tepung jangan jadi cekodok ' huhuh...* bley lagi melawak ai ni * serius ok.. tak kelakar pun cekodok ai tuh =p

ai da minta maaf, ai da pujuk, ai kol dan sms tak jawab. Entah² jumpa ai pun tanak. so, apa ai nak buat? aduhai.. ai da la dalam keadaan camni. sepatutnya ai happy. ai tak boleh nak citer deatils, tak elokla kita buka pekung di dada.. ai cuma berfikiran positif. ai harap dan berdoa agar hati insan yang merajuk tu lembut ibarat kerak nasi... ai mesti bersabar.

ai tader niat nak mengajar, mungkin ai silap. kedekut anak. MungkIn ... Entahla.. tapi bila fikir-fikir.. manakah keikhlasan dalam satu-satu hubungan yer?... Biarlah.. ai berdoa dan berdoa.. semoga kalian sentiasa sihat dan dibawah lindungan Allah.

Jika umur kita masih panjang, kita kembali ke landasannya.. Insya'Allah.. *Kabulkanla doa hambamu..

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design