NUFFNANG

FOLLOW ME

:: HAPPY BIRTHDAY AYOY ::

Tuesday, July 06, 2010 2 Comments A+ a-


Ni laa, my best fwen tuh.... rupa cam shape?Ahmad Dhani adoo? =p
Dia ni, i anggap sebagai my Mentor dalam Online Biz. Tak kedekut Ilmu. Soryy eh? klu dolu² ai lambat pick-up =p, cikgu tak garang takpe haha
Lagi 1, dia ni, gileeeeee Bowling. Men spinner. Terrer Oooo..
Ape? nak try layan segame dua? ok.. nanti ai setkan =p

Happy Bday eh u ..
Semoga panjang umur, murah rezeki,
gembira, ceria dan diberi kesihatan tubuh badan
agar dipermudahkan jalan hidup di dunia ni.
Ambil segala yang terjadi sebagai cabaran dan pengajaran buat diri u.

U >> Sporting n caring frenz
So, tader ruginya, tambah kawan like u
n betapa ruginya ilang kawan like u
Siyes. (-!-) muke siyes kan? =D

Happy besday ke 28 tawon eh. (tua suda eh?=p)
Semoga suksesss selalu , dan berjaya tiap² hari (lain makna tu)
Hurmm, Okies ..

Semoga hasrat u untuk membuka dan meluaskan empayar Ayoymegastore tercapai hendaknya. Aminnn .... =D
kepada yang tatau ape keje my best frenz ni, dialu-alukan singgah ke
A.Y.O.Y.M.E.G.A.S.T.O.R.E
u all berpeluang mempelajari pelbagai genre business..

Semoga our lil frenship will neva ends here. Frenz forever (calit sket... jari eyh) ('',)

Besday ayoy @ Dassler @ kamarul Azizi ni esok ekceli
Tujuh haribulan tujuh sembilan belas lapan puluh dua
(07.07.1982)

tapi, malam ni, ai tak free nak wat entry ni, malam ni ai cam biasa, lepak kat alley... sukung team.
Kalo u ouls, my best frenz, mesti ade special entry bdayyy.. yang tertinggal, NEXT year eh? =D

2 comments

Write comments
ayoy
AUTHOR
July 7, 2010 at 11:07 AM delete

bismillahirrahmanirrahim..
amin azura.. terima kasih atas ucapan birthday yg istimewa ni.. doa & sokongan dari kamu sangat saya hargai.. semoga ukhuwah antara kita terus kekal.. terima kasih sahabat..

Reply
avatar
July 7, 2010 at 11:35 AM delete

Most welcome my dear frenz.
insya'Allah, Aminn =p

Reply
avatar