FOLLOW ME

July 2, 2010

Good Luck eh dea ..

Good Luch eh dear Shida n Yuz ( suke -suke akak jek kan) =D
Thanks alots coze banyak juga membantu akak time u ouls practical kat Lib.
So... terima nie... >>> ♥♥♥♥♥ ... heeeeee
U ouls memang seporting, kapla pun tak bape nak btoL.
Rasa²nya baru jek nak beramas mesra ngan u ouls, tapi dah abess practical eh?......
Hmmm..... Wish u all da besh arh =p
Ceria² sokmo.
ekceli ai ni jarang bebenor nak keep in touch terutama ngan student praktikal nih.. tapi ngan u ouls ni, Ontah!! apa u all buat kat akak nieh? =D ayokkk!!! tak tahuu +D..
Neway, happy all the time that we have sharing.. even for a while.
Ingat! walau apapun jawatan kamoo nanti, jangan lupa jasa dan tanggungjawab oleh orang bawahan. Lucky, kalo u trOs dapat keje jadi boss... So.. Jangan lupa asal usuL. Tiada orang bawah, tak siap gak la keje U.. eh....
hehe muaXxx :\=p
*dear, akak wat special entry for both of u nieh! .. jgan kekecow my blog. certain person only will review eh?......Plzzz =D

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design