NUFFNANG

FOLLOW ME

FesbuK Oiiii

Friday, July 02, 2010 0 Comments A+ a-

Salam..
Pertama sekali, ai ucapkan thanks pada yang sudi memfolow, mengomen sume benda ai merapu kat wall fesbuk eh?..
Ai naik fedap la ouls, bila ape benda yang ai buat, yang ai beli, yang ai tengok ada jek orang nak ambil tahu, dan buat punca untuk jadikan satu² isu.
I tidak menuduh sesapa. Tapi ai nak mengelakkan agar ianya tidak lagi jadi teruk dan takmo lagi jadi hal yang baru :)

jadi.. kepada yang ikut Azura Nazura, terpulang pada u ouls nak delete atau remove my name from ur frenlist.. Acc itu last ai update semalam. kepada yang still nak be fwens ngan ai, just leave ur msg thru Inbox. ai akan maklumkan caranya, tetapi.....harus lalui tapisan... ('',) macam la ai ni PM kan? banyak songeh plaks.. wakakaka
* suke la, ai nyer fesbuk........ :P

Tobat!!! ai tanak da LIKE banyak fans... tanak da jadi member bagi group² fesbuk!! bertalu² msg bisnes masuk Inbox ai.. tak larat ai nak delete Oooo.

Ok. sekian, ai nak balik nie. selamat bercuti kay!
NNati malam, ai update lagi Pix......