NUFFNANG

FOLLOW ME

Entry "SERIUS" banyak

Monday, July 05, 2010 0 Comments A+ a-

Hurm, bunyi serius, adakah keseriusan ni akan berkekalan sampai ke akhir entry? Nantikan..

Pertamanya : tak boleh @ susah ke nak berterus terang? Nak pakai lampu suluh kah baru terang? ai tak faham la nyah. Kalo boleh, katakan boleh, jangan biar ai tertunggu² . Lama dah ai tunggu nih. Kalo nyah kata tak boleh, ai usaha cara lain nyah oii..... tapi dah nyah kata OK, I try.. i tunggu jek sampai la ke minggu ni.. moralnya : ko, ajulaa kena sabar eh? .......

Keduanya : ai rasa nak pitam! .. ape kesnya dokter amik darah ai banyak sangat? ai da la kurang darah. * nak ngades sket ' encik suami, sila bawa ai makan seafod.. ai nak makan kerang + darah, dokter da amik darah ai dengan banyak tadi taw =p Lepas tu, ai yang bijak pandai ni, tak lunch plak, lehhh layan fesbuk dan uplod gambo bagai.. ko yang bijak ajulaa.. tanggung eh....

Ketiganya : Nescaffe dan Coffee .. orang kata, 'orang kata ' yer tuan dan puan² .. minum kopi time preggy tak boleh, nescaffe boleh.. lol* tak ke sama? Bukan tak boleh.. kasi kurangkan .. sebab banyak caffein.. Tapi ai preggy apis, selamber je minum kopi siap ngan abuk² kopi tu sekali. *Alhamdullillah tader pape...

Keempat : serius! ai rasa nak pitam... so, today, ai takkan jalan kaki pegi opis huby, ' incik suami, sila amik ai kat opis, ai tak larat nak jalan' skang pun paler ai wengsss

Kelima : My Frenz, ask me, ngape blog ai ni susah benor nak komen? =D sorry yer wak, saya lupa nak ubah setting.... nak komen, komenler.. akan masuk mail ai dulu ..

Ok!! soalan saye.. adekah syahe SERIUS? =D