NUFFNANG

FOLLOW ME

= check up 4th time =

Monday, July 05, 2010 0 Comments A+ a-

Macam biasa, due date check-up pada 7 Julai 2010. Tapi ai pegi hari ni. Kenapa? sebab ISNIN.. sebab Isnin pagi salu dokter popuan.. =p hehe

Ok.. gerak seawal jam 9.30 pagi ke klinik.. tunggu kat klinik macam biasa, tak lebih 1 jam memang tak sah! Ramai gile orang yang sakit eh? =D

Check up bulan ni dokter tak scan peyut. Dokter cuma buat ukuran ukur lilit perut ai.. hehe... Pastu timbang berat ai.. umakkk ai.... berai ai naik 3 kilo Oooo dalam masa sebulan =D ... ahahaha... 4 month to goo, berapa la berat ai naik lagi nie.. =D takper, gmok sementara eh? heheh ...

Hari ni, amik darah... aduyaiiiiii, lenguh² tangan ai.. Pastu dokter tanya nak bersalin hospital mana me ' Putrajaya ' ... dokter said 'ok ' ...
Then mulut ni tergatal tanya dokter, patut ke saya kena pegi klinik kerajaan dan buat check-up monthly kat sana hanya untuk dapatkan kad merah itu? Dok cakap ' no need'.... wat per wat monthly check 2 kali? =D , ada benarnya... Hmm, tapi... kawan² kat opis tu sibuk cakap, mesti pegi! kena pegi, klu tak, tak leh bersalin nanti.. Hurmm, terpulang kat u Ouls la eh? ai da tanya dokter. So, i ikut cakap dokter...

* baby gurl ke boy? cube teka? =D