FOLLOW ME

July 4, 2010

Cacamarba story

Penangan World Cup

Adussss.. sejak ado world cup nih, tido ai pun tak cukup..
U ouls mesti ado team yang u all fav kan?... Hurmmm, ai like Argentina, since dulu kini dan selamanya ..
Kalah ko, menang ko... Argentina tetap di hati ..
Tapi ai agak sedey lah. team argentina terkeluar... kena 4 - 0 lak tu.. ngan Jerman.. aduyaiiiii
Nak uat camno eh? Benteng defend Jerman too strong. Kenot nak dibolosi meh.. takpe..... 4 tahun akan datang..jumpa lagi eh?....... So, ai ucapkan congrats to team yang berjaya lepas steps to next level..... chaiyok² n positifff .. hehe...
Agak marah gak laaa, bila orang yang tak tgk game tapi nak bantai kaw².. just tengok n dengar pada score goal ajakah? Nak kondem pun, tengok game laaaa,......... =D

Weekend yang berehat sepuas²nya

Alhamdullillah, puas rasanya rehat dis weekend. Dapat makan apa yang nak makan, dapat buat apa yang nak buat. Dapat tido sepuas²nya, dapat rilex sesuka atinya..... hehe
Thanks papa n apis, bantu mama kat umah eh?. =D

Mentor Final

Hmm, dah tader ape nak buat kat umah. Keje umah da settle, gosok baju da settle, makan² da terlebey kenyang, semak homework apis dah settle..... so, masa tok menonton TV.
Tader citer yang menarik kat tv.. kat Astro channel 108 (zee) citer fav hindi aku plak tuh....TAAL... tapi papa nak layan astro la pulak..... So, ai layan Mentor @ Tv3 ... Final tuh... Da final da eh? Kejap jek rasa =D
Sape yang korang rasa akan menang RM100 ribu hengget malam ni? Protege Azmeer, Ziana Zain or Dayang? hehe....I think Ziana Zain...... hope akak menang eh? =D

Okey, gtg ................... layan eh? =D

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design