NUFFNANG

FOLLOW ME

: : StrEss? NoNoNo!!

Tuesday, June 15, 2010 2 Comments A+ a-

Stress?
Yes! bila kat pejabat aku Stress
Kenapa?
Sebab kena jaga banyak hati, banyak mulut
jadi lah diri sendiri. ..
Menulis memang senang.
Tapi, secara semulajadinya, aku ni seorang yang Happy Go LuckY
Tak reti betul aku nak duduk diam², membisu seribu bahasa.

Tolong jangan stress ajulaa,
Pls. Tak elok untuk pertumbuhan dan tumbesaran bayi kamoo
Biaq pi la depa nak buat apa pun.
Kamu g keje, balik keje.

Tak perlukan mereka sangat kan?
Btol tak?
= Yes! betol.. tapi, jangan tunjuk sangat la, klu iyer menyampah kat aku.
Plz ek. Tanak aku tension².
Tanak tanya aku sakit pening, hidup mati ke pun takpe.
Aku takder hal..

NotaKakISedeY
Keadaan kembali seperti dulu
Aku tak tahu kenapa jadi camtuh..

2 comments

Write comments
Mayiskandar
AUTHOR
June 25, 2010 at 12:11 AM delete

lame x bace blog zura...arituh try bukak link baru zura tp x leh...arini try buka ok plak...jgn stress2 tau..x baik utk baby:)

Reply
avatar
June 28, 2010 at 11:05 AM delete

hehe, kak Mai pun lama gak tak update blog eh.. hehe
ok ok. I folowwww

Reply
avatar