FOLLOW ME

June 3, 2010

:: Kursus yang BesT ::

Kursus Kepimpinan .. dengan sume level² haku..
Menarik gak ar..
Ada staf yang baru, tak bape baru... ada yang Spesis OTAI cam haku
Tu yang best, bila jumpa genk sekepala..

Ikhlas dari hati..
Before, aku nampak (sebab aku tak rapat n jarang burak² ngan Sis Ida.. )
Dia sangat humble, sporting n gila².
Memang layan la sekumpulan ngan dier n Sis Mai, Sis Silawati, Bro Mahathir, Bro Juki
Ngeh ngeh ngeh.. ada macam² xtvt we all buat.
Sume kena PK

Day -1 kenali personaliti diri kamoo
Aku? Jenis Popular Sanguine.. nanti aku hapdate jenis² personaliti.
Agak best bila kita tahu jenis personaliti kawan² kita. So.. leh la kita bataskan perangai kita bila jumpa orang ngan kuat TACING ni.. :)

Urm.. Day 2 : dekat Pavilion.. ha kauuuuuuuu kena beriadah tuh... buat kerja berkumpulan, berfikir dalam kumpulan, selesaikan masalah, belajar mengikut arahan Ketua. Sama² Brainstroming.... Kat opis korang ada buat sume ni? ada Brainstorming?.. tempat aku cam tader jek.. MESTI Kena buat. Kalo ada sesi brainstorming ni, memang best..... :)
Belajar menerima pendapat, pendangan semua orang, semua golongan..... Tak semestinya kau belajar tinggi² setiap kata² kau itu 'A'

♥ Thanks kat Yen n Zaid .. Invite me to juin that course. Invite la lagi.. 3-4 hari pun takpe.. ngeh ngeh ,.............. :)

Urm.. Thanks gak kat sume team mate, kawan² kursus yang banyak membantu dalam menyelesaikan masalah. Aku pun sempat juga chit chat ngan penceramah.. ada la share sikit pandangan dengan dia, how to solve problem kat tempat haku yang ON n OFF. Bila kita sumbang sesuatu, sume jadi Okkk.....Bila kita down, sakit ke hape....... Sume OFF .. Thanks, akan aku praktikkan yer, en.ShaifuL. ♥ U are Like my Father ♥

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design