FOLLOW ME

June 7, 2010

Hari ABJAD sedunia ::

Ngape tajuk entry camtuh?
Sebab semalam adalah hari :>>

L
L for Lemau, Lemah, Lesu, Lembik.
Sebab?
Tak der tenaga, kepeningan, sume yang makan kuar balik, tidoq pun tak boleh sebab kepala pusing..

P
P for Penipu! Putar Belit! Poyos! Perasan!
Sebab?
Hmm, rakan chat yang Req memacam time chat, n then cakap gegar² biz ribu² a week.. when minta bukti.. NANTI² lah.. pooodah!! ingat aku nak caye ker?.. leh jalan......

C
C for Cargas! Cergas! Ceria!
Sebab?
Hari ini hari Isnin.. Kena semangat yang banyak!, sebab ada banyak perkara yang nak aku selesaikan before ke USM next 2 weeks, Insya'Allah...

R
R for Risau
Ada sumething yang ada lam pale aku. Nak share or not?.. oh no! its too personal. hmm, memang ngah risau pun. Aku nak pi jumpa pakar sakit puan lah.. Ada sesuatu yang muncul pada tempat yang tidak sepatutnya.. Apekah??.. :(

NotaKakiKiut : Doakan sahaja life aku happy owez

1 comments:

Fiza Z. Abidin said...

salam...sy terjumpa komen awk kt salah satu blog sakit puan masa sy google psl sakit kt bhgian bwh tu...maaf yer kalu salah org..sy pun tgh hamil skrg ni..mcm alami situasi yg sama je dgn awk...

bleh sy tau rawatan mcm mana yg awk buat dulu? risau sgt2 ni...

dan maaf sekali lagi kalu salah org ye...boleh nanti email kepada sy mashafiza@gmail.com

tima kasih byk2...

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design