NUFFNANG

FOLLOW ME

:: BanD MuziK ModeN ::

Saturday, June 05, 2010 0 Comments A+ a-

Alahai... nak citer zaman² jamming.... itu dulu okkk....
Aku giler karok... a.k.a karaoke, bukan beruk okkk wakakaka, kang salah faham plak.. :)
Hmm, giler gak men gitar, smpai huby beli 1 gitar, white kaler untuk aku saje petik² time busan gaban,...
Setakat ni..... takderlah 'chantekkk' sngat sound petikan gitar aku.....
sekali aku petik, guruh berdentum bunyi,.. harap faham la yer....... thats mean, 'sangat sedap' aku main gitar. wakakak

Apiz plak, laki aku hadiahka dier keybord for children. huhu, apiz? Lagi laaaaaa kelautttt
Tettttttt!!!!!!!! Tutttttttttttt!!!!!!! Petttttttt!! Pot!!!!!, wakakak, ntah pape yang dier play.. naik pokak telinga den ! MOralnya, klu nak panggil aku, sile guna 'MIC' ehehehe acah ajooooo :P

Ni nak story tentang band muzik moden yang huby aku juin.. dah 2 years rasanya huby tinggalkan atau kurang aktif ngan band ni.. tapi last month dipanggil juin semula.....
menggantikan drummer yang ada event lain di luar... hurmmmmm
Kombinasi yang menarik gak arr, ada Jang, ada Shah Kecik, Ada AmiruL (student praktikal)

Bercerita ttg Amirul ni, dia ni sangat berbakat! Mempunyai bakat yang luar biasa. Sume alat muzik lam bilik training dia leh main, termasuklah gitar (tu sudah mesti), drum, keybord...huhu, terpegun haku ... jari der petik je 'note' jadi jek lagu......huhuh. terbaik arh! wa salut lu beb!

So, memandangkan si Amirul ni stu.praktikal kat unit IT tak silap haku... time dier bersama² band akan tamat pada 11 Jun 2010 ni.... So, team mate band yang lain, plan nak adakan majlis perpisahan buat Amirul.. beliau banyak bawa pembaharuan lam team band... terbaik arh genk!

Namo sedey² ek.. frenz forever. Jangan lupakan we ouls yang tak tere men muzik ni. eheheh. Semoga lu sukses kat luar sana..... :) Jangan sia²kan bakat lu kay bro!

nanti sok aku selitkan sedikit pix candid with amirul, n beberapa kawan band yang aku tetiber 'ilang ingatan' nama derang....wakakaka .ENJOYS!!!, skang line tenet lembab gile GABAN!!! aku nak tidow da ni, mate da pedey² :D