NUFFNANG

FOLLOW ME

Winner ♥ NG Blogs Competition

Saturday, May 15, 2010 2 Comments A+ a-


Haha, tuah aku agaknya. Merapu jek pun penulisan aku kat NG tuh. Sempat la juin competition.. start Mac - Mei 2010.
Masuk pertandingan ni free jek, kalau ada rezeki menang, dapatla RM200 @ RM100.. sape nak bagi?
Tujuan adanya NG Blogs competition ni, nak meramaikan ahli² rajin menulis. Dan juga nak memeriahkan forum Nogold. Sambil kita merapu or share anything, kita boleh bertukar² pandangan dan idea dengan rakan blogger.
Aku bukan sesiapa, aku memang minat menulis, mengarang dan merapu amnya.. gagagag...
Kepada yang juin NG Blogs Competition ni, jangan putus asa. teruskan usaha anda Okkkk...... Berblogging adalah sesuatu perbuatan untuk kita release tension n beban... Tak salah luahkan.. Tapi berpada². Jangan sampai addicted.. Kang ada plak buat itu sebagai alasan nak menjatuhkan kerjaya dan hiudp kita.
Kepada kengkawan yang nak juin forum Nogold. Sila lawati : www.nogold.com. Pelbagai info leh anda dapat. Khususnya bisnes, sukan, hobi, sembang² dan lain².. Selamat berhibur.
Kepada penilai blogs bulan April 2010. tengs yaaaaa pilih Azura Nazura ni as the winner..... :)
Sangat tak sangka.. ekekek... lebih menaikkan semangat haku nak menulis.....

2 comments

Write comments
Mayiskandar
AUTHOR
May 17, 2010 at 10:40 PM delete

congrats2...cam best jek...nak2 klu dpt RM200 tuh...

Reply
avatar
May 18, 2010 at 5:21 PM delete

tq sis.. memang beshh .. kita share ape shj...
pertandingan ni strt mac - mei 2010 ni..

Reply
avatar