FOLLOW ME

May 3, 2010

HindustaNi StyLe ♥

Santek kan? tapi kita pakai ikut kesesuaian kita sebagai muslimah lah.. alahaii teringin nyer aku.. ader orang nak hadiahkan tak? :D

aha.. ni lagi satu contoh.. tapi aku tanak kaler ni, aku nak kaler pink or red wawawawa... can't imagine kalo dapat sarung nieh

warhhh, pink kaler meh.
luveee dis kaler so much.
plz somebody gve to me.
hahahaha.. tak malu eks!

aha.. abaikan pix yang lain..
aku malas nak edit
cube tgk pemakai saree kat belakang tu, kain kembang rite, itu la style yang haku nak .. :)

Woopssssss..
ni teringin ke hapo..
Tetiberrr jer teringin nak pakai ala-ala hindustani..
ayoooo mak aiiiiiiii....... dah penah aku g search harga,
1 sut dalam 300-450 .. wawawa......

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design