NUFFNANG

FOLLOW ME

BadmintOn owh BadmInToN ♥

Friday, May 14, 2010 1 Comments A+ a-

Uber dan ThOmaS CuP

Niat di hati nak lihat M'sia masuk Final
Yelah....kat tanahair sendiri kan.. ♥
Apepun, luck tader with them

Sepatutnya gunakan peluang menentang Jepun.
Supaya laluan lebih mudah
Apakan daya.

Menentang pasukan China bukan sesuatu yang mudah
Pemain mereka, agresif, pantas, bertenaga.. bahasa mudah.. Tindakan Refleks tu terbaek ♥
Apepun..

Malaysia dah cuba yang terbaik.
Dah buat yang terbaik,
Bagi aku.. kekuatan mental harus kasi dalam lagi
masih rapuh.

Apapun, aku sebagai rakyat Malaysia, berbangga.
Sekurang²nya kamu melawan, bukan lauk


Kepada yang emo.
Jangan la menghentam
Kamu lihat game tak?
Kamu tgk tak perubahan style mereka bermain?
Kamu lihat tak kesungguhan dan keazaman mereka?

Jangan asik membantai dan kondem
Letakkan diri kamu di posisi mereka.
Bukan mereka dengan senang hati nak kalah 3-0
Pk - pk kan.

Jadilah rakyat Malaysia berjiwa kental.
Jangan sokong bile MENANG
Jangan hina bila KALAH
Menang nasib dan KALAH melawan banyak bezanya

Aku Cintakan MALAYSIA

p/s : Sukan BAdminton adalah salah satu sukan FAV aku selain Boling :)
Wassalam....

1 comments:

Write comments
Mayiskandar
AUTHOR
May 15, 2010 at 8:47 AM delete

Akak tgk gaks...tapi x abis la...tertido...m'sia dh wat yg terbaik...tp susah nk fight ngan China...diorag lg superb...anggapla xde rezeki...dpt masuk semifinal pon dah kira best ape...

Reply
avatar