FOLLOW ME

May 7, 2010

* B i z i yang O v e r d o s e *

Bizi! bizi!
memang bizi giles dis week.. Banyak nak kejar tapi tak terkejar.

Ini kali citer agak panjang..sebab sume mood ade.
dari MARAH, GERAM,SUKE, KONFIUS n so ON.
Anda larat nak bace? Teruskan.. haks

SUKE ♥
Ngape? Sebab team bowling aku buat event boling trio Jemputan pada 23 Mei 2010 @ KL Megalanes Endah Parade. Honestly, memang terasa buat sensorang. Tapi, ok lah Emma ada bantu gaks.. dari segi promotion. Oklah.. walaupun tak banyak yang emma tolong, at least, kita tahulah dia buat gak keje. Thanks Ek Puan Emma :D Hemm, malas arh nak komen pepanjang.. ada lak yang TERsentap nanti. Biar ati aku jek yang sentap, Biar ati aku jek sakit.. asalkan tak sakitkan ati orang. SABAR jek la ajulaa Oiii..... Aku suke sebab plan nak buat bowling Open ni hampir terlaksana.. 47 trio telah mendaftar. 5 lagi, cukuplah TARGET we all. Alhamdullilah.. Berkat USAHA dan SABAR.. dah nak dapat hasil.........Syukur sangat. dengan bantuan kengkawan boling yang lain terutamanya En Tanggang, En Ariff, En Rosley.. terima kasih sangat² sebab bantu aku.

GERAM + MARAH (Sepakej)
nak kata janji melayu or what? .. Janji sekian² waktu. Tapi katanya takleh nak datang waktu tu. Okk drack sket time ke 8 bla bla bla tunggu lebih 1 jam tak muncul²! .. ko ingat aku hape kat sini nak tunggu ki lebih sejam?........Pk la sket bagi pihak orang, Pk siket bagi pihak manusia lain. Jangan pk diri sendiri jek bai. Adus.. ke tader perasaan eyh? bergelas² da order air nih. Memasing der hp canggih.......ke tader crdt? baik takyah guna phone.. huhuh. aduhai. aku tak faham. Dan seriusly.. FES TIME aku jumpa owang camni. Tader sensetiviti........

KONFIUS sket
Hurm.. kepelikan.. ada orang akan tetiber jadi baikkkkkkkk gile bile perlukan kita. Ada masa tak perlukan kita .....nak layan pun takmo.... klu selalu tuh, leh jek tegur kan.... ni kali tader. Yelah.. what for? apa kepentingan akoo kat ko ek>? hurm.. tak kisahlah.. jangan anggap aku cam sampah dah. Nak kawan biar ikhlas. Tanak arr paksa owang soh kawan n suke kita. watpe.. malas ar nak pk. Memasing der hal sendiri.. hmm.

1 Year Frenship
To u, My dear Fren.. Seingat akoo lah, genap setahun kot kita kenal. Belum setahun dah leh jadi best fren. Sape kater orang yang baru kita kenal tak boleh jadi kawan baik @ Best Fren? Kenkadang orang yang da lama kita kenal pun, makin kita jadi tak kenal......
So.. dikesempatan ni, nk say thanks. Coz sudi jadi my best frenz. Banyak ek kita share. yang suke, yang sedih, yang merapu yang ntah pape.. haha.. Jadinyer.selamat² menjalani kehidupan. Semoga sukses dalam dunia bisnes u.
Amin, insya'Allah

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design