NUFFNANG

FOLLOW ME

Weekend yang beshhh + penatt

Friday, April 23, 2010 0 Comments A+ a-

Adeh!.. Rasa cam tak cukup masa rehat aja..Ni lah dier, klu Jumaat n Sabtu balik lambat… Jumaat pi soping barang dapur kat Care4 Alamanda, Sabtu ade liga Boling Novis.. hmm, memang tak cukup rehat lor… huhuhu

Hari Ahad, papa ajak mengemas 1 umaaa…. papa nak bagi meja komputer papa kat mama ni haa… cian guna lappy duk baring-baring.. tak selesa katanya… hoyeh!!. Erm. so dengan kudrat yang ada, mana pun tolong papa angkat meja, alih itu ini.. huhuh.. best plak gotong royong kemas umaaa…

Petang : Aku dan femili menikmati chapati.. gile lebat ujan start kol 3 till 5 petang. Memang layansss sey, makan chapati… hihiii…….buatan sendiri taw…

Ni barulah aku dapat rehat japs… The whole day ngadap kije uma… dah le badan letey… aduss..
To my friend, Dassler dan Ariff, hari ni
masuk Final Bowling Proton Club ea…Good Luck, High Game, High Score…. be the Winners