FOLLOW ME

April 23, 2010

TETIBER

Hmm, memang terasa ..
Aku demam teruk 3 hari berturut². der yang tanya aku hidup ke? mati ke? lawat aku ke? .. umah aku ni jauh sangat ke? .. hmm.. tak kisahla.. tak der opis lagi bagus kot. Tak der la benda² hilang, miss place n keje tak siap.
♥::: tanya khabar aku? tade pong. Seburuk² bos aku kaktun tuh. Dia gak yang tanya perkembangan kesihatan aku nie. Yang lain? tader pun.. hmm, memang dah buang terus agaknya ‘azura’ from list …
♥::: m trying to be a good person. Tak tahu mana silapnya. Perkara yang lepas tu, dah aku setlekan dengan ‘P’ .. nape masih ader lagi rasa yang tak best? .. ade lagi ke perkara yang aku tak tahu? .. Ada lagi ke fakta yang disembunyikan? .. Ada lagi ke something yang mereka sorok eyh? …


Dah story abis kat ‘p’ yang tak sengaja @ tak sedar apa yg terjadi. hmm, kalau kerana itulah……… entahlah. maknanya, MANUSIA memang takleh wat silap. Sekali berlaku kesilapan, seumur hidup orang membenci kita. Wa’ima kita tak terniat nak lakukan camtu. Alahai… susahnya hidup ni yer. Daripada sebaik² kawan leh jadi musuh. Lebih baik tak perlu rapat ngan sesapa. Dari pandangan mata kasar semua nampak ok. Hakikatnya? nope..
Neway : thanks guys..

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design