NUFFNANG

FOLLOW ME

SuweeT WeekenD (",)

Friday, April 23, 2010 0 Comments A+ a-

TEST BOLA ‘Bite’

> Aduh! best bangat penangan bola ‘bite’ nih.. letup2 pin. Pocket strike, pocket strike, perghh!! Harap performance untuk selasa ini, okay. Masa training tu sume perfect!, the body, the aiming, the target, balancing, superb. Dat’s y tado melalut bola tuh. Sama je pegi cam bola Pioneer300 tu. Akan masuk sket kat hujung. Tapi oklar.. kena pandai ngejas.. . Tq to Dassler, tuan punya bola.. ‘ PROMISE’ akan jaga bola tu baik-baik kay…

KERUMAH IBUKU

Jumpa mak! Mak windu APiz la … huiiiiii, dah macm citerAhmad Albab da.. kena bawak jumpa setiap minggu .. hik hik , Nasib baik tak jauh. Leh la bawa jumpa. Klu jauh, masakkkk aku! , Jumpa baby Mirul, alololo, tomeinyaaa die… tembam! suweeet, notty nieh… cam mama dier… hak hak [ lex acik, marah kena jual -3 seploh muahaha ] , Abah tado umah, abah g memboling. Tak abis2… huuuhu… Abah kata nak bersara la, apelah… masih aktif agi hek hek layans je la bah… sukan gak tu.. tadolah ‘lemau’

Tim3 @ Hom3

Sangat hepi. Weekend ni rasa best! sume ok n teratur jer.. tu yang syiok.. Sume yang dirancangkan menjadi ikut plan. SO tadola serabut. n Sume org hepi. Aku plak, datang time kerajinan tuh, masak best2 tuk femili. Herm.. Alangkah bestnya klu jadi surirumah tangga sepenuh masa kan?… Layan femili. Herm.. dah jadi wanita bekerjaya nie, kena lah layan kan je.. Penat memang penat… sume nak kena buat after balik keje… Tapi seronok bila kita tgk femili kita happy dengan apa yang kita buat dan sediakan tuk derang . So, Alhamdullillah, hampir 8 tahun dah usia perkahwinan aku.

[ NAZARUDDIN + AZURA = HAFIZUDDIN] = LOVES U

Report PolIs PanggILAN Xxx

Alhamdullillah, semua da terungkai. Mamat xxx tu dak KL. n ketiga-tiga no yg kol n sms aku tu adalah milik ‘mangkuk’ tu. Harap jangan kaco aku lagi. Aku tak kenal ko weh!.. Herm.. Nak buat bisnes pun payah bila ada gangguan camnie. Kena bli 1 new number only for business
HePi FeeLinGs
My best frenz is back. Before this ‘dia’ sibuk dengan kerja-kerjanya. So, tadolah layan sembang. Welcome back my frenz. Sangat hepi n enjoy dapat chit chat ngan u. Bezanya antara u n others, u sempoi… so, kep it up. Menten cool okay. n bersabarlah dengan segala ujian yang mendatang. Semua ada hikmahnya. Salah satu ujian Allah buat hambanya. Aku doakan ko suksess dalam dunia kamu okay! Best frenz for ever